Különös szakma a fordítás, mert nem feltétlen kell találkoznod megrendelőként az iroda munkatársaival, ezért gyakran az alapján választasz fordítóirodát, amit a honlapjukon olvasol. A legtöbb iroda azonban nagyon hasonlót ígér, így nem könnyű kiválasztani a számodra ideális céget. Elmondjuk, mi az az 5 dolog, amit majdnem minden iroda megtesz, és mi az a 3, amivel igyekszünk kitűnni a tömegből.

Tovább

Évtizedekig tabu volt fizetésről beszélgetni, mára ez szerencsére megváltozott. Mi ezt rendjén valónak tartjuk, hiszen honnan tudná egy fiatal, hogy megfelelő életpálya-e neki a nyelvtanulás, a tolmácsképzés, ha soha nem tudja meg milyen juttatásokat várhat el tőle? Hogyan tervezhetnéd Te a cégedben a fordítási munkákat, feladatokat, ha nem tudod, hogy milyen tolmácskiadásokra számíthatsz?

Tovább

Ha már ügyfelünk vagy, akkor tudod, ha pedig ügyfelünk leszel, akkor megtapasztalod majd, hogy mindent megteszünk a lehető legjobb ügyfélélmény érdekében. Többek közt ezért is büszkélkedhetünk számos visszatérő ügyféllel és ajánlással. Az egyik visszatérő ügyfelünk feladata lett az április projektje.

Tovább

Kint leszünk az Ipar Napjain! Ez egy olyan rendezvény, ahová több ipari szektorból (nehézfém, autó robotika, építészet, és még ezer más) érkeznek kiállítók és látogatók. Azért megyünk ki, és veszünk részt rajta személyesen, mert úgy gondoljuk, hogy vannak esetek, amikor a személyes kapcsolat döntő lehet. Olvasd el 4 érvünket, hogy miért találkozz velünk (akár ott) személyesen.

Tovább

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!