Biztosan sok olyan cikket olvastál, vagy hallottál rengeteg olyan újságírói kérdést, ami arra irányult, hogy egyetlen szóval jellemezz egy céget, egy vállalkozást, egy szakmát. Mi is írtunk már hasonló cikkeket, de azt még soha nem tettük meg, amit most. Feltettük magunknak a kérdést, hogy mi az az egy szó, ami a legjobban leírja azt, hogy mitől jó egy fordítóiroda.

Tovább

A június hónap fordítása díjat egy olyan munka érdemelte ki, ahol a legnagyobb gondot a fordítandó anyag hossza és a rövid határidő jelentette. Ennek ellenére nem a nehézségek tették érdemessé ezt a projektet a hónap fordítása címre, épp ellenkezőleg! Elmondjuk, mi történt.

Tovább

Mindig keresünk fordítót, lehet, hogy éppen téged. Ezért írtunk most egy cikket, amiben összegyűjtöttünk mindent, amit tudni érdemes erről a csodálatos szakmáról. Az elmúlt pár évben sok cikket írtunk arról, hogyan válhatsz fordítóvá, milyen készségekre van szükséged ahhoz, hogy ezt a csodaszép szakmát válaszd, de biztosan maradtak még benned kérdések. Most megválaszoljuk, és a cikk végén egy különleges meglepetés (felhívás) is vár téged, ha érdekel a fordító szakma.

Tovább

Kis túlzással kijelenthető, hogy ma már szinte mindent el lehet intézni online. Például Hollandiában bizonyos esetekben nem feltétlen kell elmenned a háziorvosodhoz, elég csak interneten konzultálnod vele. Ha lehet „online” gyógyítani, akkor miért ne lehetnénk mi online fordítóiroda? Elmondjuk, miért jó neked, hogy online fordítóiroda vagyunk.

Tovább

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!