Azonnali árajánlatkérés

Szakfordítás

Kérjen árajánlatot gyorsan és könnyedén! Kollégáink az űrlap kitöltését követően 2 órán belül e-mailen megkeresik Önt egyedi árajánlatunkkal. Igyekszünk a legkedvezőbb ajánlattal előállni Ügyfeleink számára, így a nagyméretű és ismétlődésekkel teli dokumentumok esetén ez a folyamat kicsit több időt vehet igénybe.

Tolmácsolás

Szakfordítás mellett a főbb európai nyelveken tolmácsolási szolgáltatásainkkal is állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Ezek mellett adott esetben kínai tolmácsolást is vállalunk. Kedvező áron, személyre szabottan, az adott szakterületen képzett tolmáccsal és az alkalomnak leginkább megfelelő módon könnyítjük meg az idegen nyelvű kommunikációt.

Hivatalos dokumentum fordítása

Amennyiben hivatalos fordításra van szüksége, legyen szó bizonyítványokról, személyes vagy céges okiratokról, kérjen tőlünk ajánlatot! Fordítóirodánk egyedülállóan kedvező árakkal dolgozik, így nem számolunk fel felárat a fordítás hivatalosításához, megegyezőségi nyilatkozattal és pecséttel való ellátásához. Részletekért, illetve az ajánlatkérő űrlaphoz kattintson ide!

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!