NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR

German translators

Semmi

Német fordítókat és tolmácsokat mindig keresünk, német fordításokat pedig mindig vállalunk!


Amennyiben német fordítóként vagy tolmácsként szeretne megbízásokat vállalni, érdeklődjön a +36 20 974 75 71-es telefonszámon, vagy jelentkezzen önéletrajzával a info@fnt-forditoiroda.hu e-mail címen.

Német magyar és magyar német fordítók - Csapatunk tagjai, és akiket keresünk

Megrendeléseink jelentős részét teszik ki a német magyar, és magyar német fordítások. Értelemszerűen igyekszünk minőségi, precíz fordításokkal szolgálni Ügyfeleinknek, ehhez viszont nélkülözhetetlen egy tapasztalt és képzett fordítói csapat. Német fordítóink nagy része – a kereslet jellegéből adódóan – műszaki és építőipari szakterületeken jártas, de természetesen pénzügyi, jogi és egyéb területeken tanult szakfordítók is tagjai csapatunknak. Ugyanakkor semmiképpen sem szeretnénk elkényelmesedni, és szívesen fogadjuk új német fordítók jelentkezését is. A következőkben néhány olyan pontot szeretnénk kiemelni, amelynek betartását kiemelten fontosnak tartjuk minden meglévő és leendő német fordítónknak.

  • Precizitás, pontosság. Német fordításaink nagy részét céges Ügyfeleink megbízatásából készítjük, így a dokumentumok általában sok adatot, nevet és számot tartalmaznak. Német fordítóinktól elvárjuk, hogy ezeket az adatokat munkájuk leadását megelőzően alaposan átnézzék, korrigálják az esetlegesen becsúszott hibákat. Fordítóirodánk kollégái a nyers fordítást minden esetben átnézik, így a végső munkában habár hiba nem lesz, nem vet jó fényt a német fordítóra a sok javítani való elírás, figyelmetlenség.
  • Megfelelő szövegformázás, fogalmazás. Számos esetben futottunk olyan megrendelésbe, ahol formai és szerkesztési követelményeknek kellett eleget tennünk. Ez leginkább prospektusok, kézikönyvek, nyomtatásra készülő dokumentumoknál igaz. Mivel a német szöveg általában hosszabb, mint annak magyar párja, ez néha kihívást jelent német fordítóinknak. Ennek ellenére minden esetben eleget kell tenni a megrendelő kérésének, ez pedig könnyen járhat azzal, hogy a német fordítást többször át kell fogalmazni a karakterszám limitálásának céljából. Német fordítóink képesek, és képesnek is kell lenniük az ilyen követelmények betartására.

Jellemző német fordítások, és amit német fordítóinknak érdemes tudni

Ahogy azt már említettük, német fordításokat leggyakrabban céges Ügyfeleink megrendelésére készítünk. Műszaki, építőipari és hasonló területeken tevékenykedő vállalatok különböző dokumentumainak fordítását kell hibátlanul biztosítanunk, erre pedig csak a szakképzett és felkészült német fordítók képesek. Az alábbiakban kigyűjtöttünk néhányat a jellemző típusú fordítások közül:

  • Műszaki leírások, kézikönyvek, használati útmutatók
  • Építőipari tervek
  • Konzultációk, tervezetek és vázlatok
  • Pénzügyi iratok, kimutatások
  • Prospektusok
  • Céges iratok, dokumentációk

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!