NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR

Német fordításKérjen ajánlatot most!

Professzionális német fordítás magas színvonalon

Professzionális német fordítás magas színvonalon
Megrendeléseink több mint 30%-a olyan munkákból áll, amelyek során németről, vagy németre fordítunk többoldalas dokumentumokat. Fordítóirodánk csak a legmegbízhatóbb német fordítókat alkalmazza, akik közül sokan éveket, akár évtizedeket töltöttek német nyelvterületeken, tökéletesítve szakmai és nyelvi tudásukat egyaránt.

A német nyelv jelentősége

 

Magyarországon a legtöbb fordítóiroda megrendelései között a német-magyar és a magyar német fordítás a második leggyakoribb nyelvkombináció.

Hazánkban sokan tanulják német nyelvet, a magyar és a német gazdaság szoros kapcsolata miatt pedig sok vállalatnak és a hivatalos szervnek is gyakran van szüksége német fordításra. Európában a nemzetközi kapcsolatok terén a német nyelv közel akkora fontossággal bír, mint az angol.  Ebből adódóan mind belföldi, mind pedig külföldi vállalatok gyakran tartanak igényt céges iratok (pl. cégkivonatok) hiteles fordítására.

Az F&T fordítóiroda professzionális, anyanyelvi szintű fordításokat nyújt német-magyar és magyar német viszonylatban is.

Kérjen ajánlatot!

További fájl hozzáadása

A kiemelkedő minőséget modern munkafolyamatunk biztosítja

német fordítás

Német fordítónk állandó kapcsolatban áll az adott terület szakértőjével, aki segítséget nyújt a megfelelő terminológiának, és a szakma sajátos nyelvezetének helyes fordításában és értelmezésében. A munkafolyamat végén történik a fordítás korrektúrázása, amelynek során a szerkesztés, helyesírás ellenőrzés és az esetleges kisebb hibák kijavítására is sor kerül.

Anyanyelvi német fordítás

Fordítóirodánk arra törekszik, hogy fordítóink minden esetben saját anyanyelvükre fordítsanak. Olyan magyar anyanyelvű szakfordítókkal is rendelkezünk, akik hosszú időt töltöttek német nyelvterületen, ott tanultak vagy dolgoztak, vagy ott telepedtek le. Kiemelkedő nyelvtudásukhoz számítógépes irodai programok ismerete is társul, így képesek a legszűkebb határidőkkel is remekül dolgozni, kiváló német magyar fordításokat készítve.

A megfelelő innováció

A megfelelő számítástechnikai háttér és a fordítást segítő szoftvereink lehetővé teszik nagy anyagoknak az átlagoshoz képest lényegesen szöveghűbb és gyorsabb fordítását. A fordítást segítő programjaink használatával a fordítandó szövegekben lévő ismétlődések csökkentik a fordítandó anyag mennyiségét és így az árat is, amely jelentős megtakarítást jelenthet a Megrendelő számára.

Fordítás magyarról németre és németről magyarra - hivatalos fordítás

Mivel sok magyar állampolgár tanul, vagy helyezkedik el német nyelvterületeken, sok hivatalos fordításra is szükség van. Az F&T fordítóiroda vállalja az ilyen iratok fordítását is, legyen szó azok németről magyarra, vagy magyarról németre való fordításáról. Amennyiben Ügyfelünknek szüksége van rá, akár különböző idegennyelvek (leggyakrabban angol és német) között is vállalunk fordításokat.

Német fordítás cikkek

Talán sokan emlékszünk még arra, hogy nagyjából 40 éven keresztül kötelező volt hazánkban oroszt tanulni. Olyannyira erre rendezkedett be az ország, hogy statisztikák szerint 1989-ben majdnem tízezer orosz szakos tanár és tanárnő próbálta az egyre ellenállóbb, és az oroszt egyre jobban „utáló” fiataloknak megtanítani a világon nagyjából 150 000 000 ember által beszélt orosz nyelvet. A rendszerváltás aztán eltörölte a kötelező orosz nyelvet, és ma már az angolt, és a németet tanuljuk. De milyen nyelveket tanul Európa? Hol, milyen nyelveket beszélnek?

Talán senkit sem fogunk meglepni a következő kijelentéssel: a nyelvtanulás fontos. Képzett, tanult és gyakorlott szakfordítóink nélkül fő szolgáltatásunk elvégzése is igen nagy akadályokba ütközne. A következőkben egy relatíve új nyelvtanulási formát fogunk bemutatni, ez pedig nem más, mint a Duolingo!

A hazai fordítóirodák számára talán az egyik legnehezebb feladat a magyartól eltérő idegen nyelvek közti fordítások elkészítése. Alapvetően két bevált módon lehet ezeket a megrendeléseket minőségromlás nélkül teljesíteni, a következőkben pedig erről fogunk szót ejteni.

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!