Német fordításKérjen ajánlatot most!

Professzionális német fordítás magas színvonalon

Megrendeléseink több mint 30%-a olyan munkákból áll, amelyek során németről, vagy németre fordítunk többoldalas dokumentumokat. Fordítóirodánk csak a legmegbízhatóbb német fordítókat alkalmazza, akik közül sokan éveket, akár évtizedeket töltöttek német nyelvterületeken, tökéletesítve szakmai és nyelvi tudásukat egyaránt.

A német nyelv jelentősége

 

Magyarországon a legtöbb fordítóiroda megrendelései között a német-magyar és a magyar német fordítás a második leggyakoribb nyelvkombináció.

Hazánkban sokan tanulják német nyelvet, a magyar és a német gazdaság szoros kapcsolata miatt pedig sok vállalatnak és a hivatalos szervnek is gyakran van szüksége német fordításra. Európában a nemzetközi kapcsolatok terén a német nyelv közel akkora fontossággal bír, mint az angol.  Ebből adódóan mind belföldi, mind pedig külföldi vállalatok gyakran tartanak igényt céges iratok (pl. cégkivonatok) hiteles fordítására.

Az F&T fordítóiroda professzionális, anyanyelvi szintű fordításokat nyújt német-magyar és magyar német viszonylatban is.

Kérjen ajánlatot!

A kiemelkedő minőséget modern munkafolyamatunk biztosítja

német fordítás

Német fordítónk állandó kapcsolatban áll az adott terület szakértőjével, aki segítséget nyújt a megfelelő terminológiának, és a szakma sajátos nyelvezetének helyes fordításában és értelmezésében. A munkafolyamat végén történik a fordítás korrektúrázása, amelynek során a szerkesztés, helyesírás ellenőrzés és az esetleges kisebb hibák kijavítására is sor kerül.

Anyanyelvi német fordítás

Fordítóirodánk arra törekszik, hogy fordítóink minden esetben saját anyanyelvükre fordítsanak. Olyan magyar anyanyelvű szakfordítókkal is rendelkezünk, akik hosszú időt töltöttek német nyelvterületen, ott tanultak vagy dolgoztak, vagy ott telepedtek le. Kiemelkedő nyelvtudásukhoz számítógépes irodai programok ismerete is társul, így képesek a legszűkebb határidőkkel is remekül dolgozni, kiváló német magyar fordításokat készítve.

A megfelelő innováció

A megfelelő számítástechnikai háttér és a fordítást segítő szoftvereink lehetővé teszik nagy anyagoknak az átlagoshoz képest lényegesen szöveghűbb és gyorsabb fordítását. A fordítást segítő programjaink használatával a fordítandó szövegekben lévő ismétlődések csökkentik a fordítandó anyag mennyiségét és így az árat is, amely jelentős megtakarítást jelenthet a Megrendelő számára.

Fordítás magyarról németre és németről magyarra - hivatalos fordítás

Mivel sok magyar állampolgár tanul, vagy helyezkedik el német nyelvterületeken, sok hivatalos fordításra is szükség van. Az F&T fordítóiroda vállalja az ilyen iratok fordítását is, legyen szó azok németről magyarra, vagy magyarról németre való fordításáról. Amennyiben Ügyfelünknek szüksége van rá, akár különböző idegennyelvek (leggyakrabban angol és német) között is vállalunk fordításokat.

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!