NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR

Számtalan olyan cikk született már amiben összegyűjtötték a világ legnehezebb (vagy annak gondolt) nyelveit, de ezek a listák soha nem országra szabottak. Ez a lista abban különbözik a többitől, hogy úgy válogattuk ki a nyelveket, hogy melyeket tanuljuk meg mi magyarok a legnehezebben, és azt is elmondjuk, mi az adott nyelvben számunkra a nehéz.

Tovább
Vannak, akik szerint az ember kiszoríthatatlan a fordítási piacról. Mások szerint épp ellenkezőleg, a gépek hamarosan átveszik az ember helyét. Megvizsgáljuk, hogy mi lehet a fordítás jövője, mik a trendek, merre haladunk, és mi várható a jövőben?
Tovább

A fordítás összetett feladat, a nyelvtan és a kultúra alapos megértését igényli és feltételezi, hiszen a fordítóknak nem csak a nyelv alapszabályait kell ismerniük, hanem a nyelvet beszélő emberek gondolkodásmódját is. Összegyűjtöttünk 5 kikerülhetetlen fordítói problémát, olyat amire minden fordítónak fel kell készülnie.

Tovább

A 2019 végén Ázsiában, majd 2020 elején Európában is megjelenő koronavírus nem csak rengeteg megbetegedést és sajnálatos módon halálesetet okozott, de alapjaiban rázta meg a gazdaságot, és alakította át az eddig bevált társadalmi érintkezési szokásainkat. Így a tolmácsolást is.

Tovább

A koronavírus nem ismer határokat, nyelveket, nemzetiségeket. A közelmúlt legsúlyosabb járványa rámutatott arra, hogy bizonyos esetekben elengedhetetlen az országok közti együttműködés és koordináció – főleg, ha egy olyan ellenfelet kell legyűrnünk, mint a COVID-19. Akár a vírus legyőzésén dolgozó tudósok munkájáról, akár a lakosság széleskörű teszteléséről beszélünk, kiemelkedően fontos szerepet kap a hibátlan egészségügyi szakfordítás.

Tovább
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Új szolgáltatás - online díjkalkulátor!

Nonstop fordítás szolgáltatásunkkal most akár e-mail váltás nélkül, azonnal konkrét díjszabást kaphat fordítási projektjére. Az online űrlap 2 perc alatt kitölthető, a fordítandó dokumentumok feltöltésével pedig kiszámoljuk a fordítás pontos árát, mennyiségi és ismétlődési kedvezményekkel együtt! A megrendelést akár azonnal véglegesítheti, vagy elküldheti a kapott árat e-mail címére. 

Tekintse meg online fordítási díjkalkulátorunkat!

Archívum

    Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

    Kérjen ingyenes próbafordítást!