NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR
Képzeld el, hogy le kell fordítanod valamit, amilyen gyorsan csak lehet. Tudod, hogy az a legjobb, ha egy fordítóirodát bízol meg vele, de még soha nem tettél ilyet. Nincs bevált irodád, nem tudod ki milyen színvonalon, milyen gyorsan és hogyan dolgozik, és még az árakat sem ismered. Ilyenkor az a legjobb, ha próbafordítást kérsz. Mondunk is 5 indokot, hogy miért jó ötlet.
Tovább

A legtöbb fordítóiroda előszeretettel ajánlja fel leendő Ügyfelei számára ezt a szolgáltatást, ez alól pedig az F&T Fordítóiroda sem kivétel. A következőkben arról fogunk beszélni, hogy mit érdemes egy ilyen próbafordítás során figyelembe venni, és hogyan zajlik le ez a folyamat.

Tovább

Új szolgáltatás - online díjkalkulátor!

Nonstop fordítás szolgáltatásunkkal most akár e-mail váltás nélkül, azonnal konkrét díjszabást kaphat fordítási projektjére. Az online űrlap 2 perc alatt kitölthető, a fordítandó dokumentumok feltöltésével pedig kiszámoljuk a fordítás pontos árát, mennyiségi és ismétlődési kedvezményekkel együtt! A megrendelést akár azonnal véglegesítheti, vagy elküldheti a kapott árat e-mail címére. 

Tekintse meg online fordítási díjkalkulátorunkat!

Archívum

    Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

    Kérjen ingyenes próbafordítást!