NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR
Talán sokan emlékszünk még arra, hogy nagyjából 40 éven keresztül kötelező volt hazánkban oroszt tanulni. Olyannyira erre rendezkedett be az ország, hogy statisztikák szerint 1989-ben majdnem tízezer orosz szakos tanár és tanárnő próbálta az egyre ellenállóbb, és az oroszt egyre jobban „utáló” fiataloknak megtanítani a világon nagyjából 150 000 000 ember által beszélt orosz nyelvet. A rendszerváltás aztán eltörölte a kötelező orosz nyelvet, és ma már az angolt, és a németet tanuljuk. De milyen nyelveket tanul Európa? Hol, milyen nyelveket beszélnek?
Tovább

Talán senkit sem fogunk meglepni a következő kijelentéssel: a nyelvtanulás fontos. Képzett, tanult és gyakorlott szakfordítóink nélkül fő szolgáltatásunk elvégzése is igen nagy akadályokba ütközne. A következőkben egy relatíve új nyelvtanulási formát fogunk bemutatni, ez pedig nem más, mint a Duolingo!

Tovább

A hazai fordítóirodák számára talán az egyik legnehezebb feladat a magyartól eltérő idegen nyelvek közti fordítások elkészítése. Alapvetően két bevált módon lehet ezeket a megrendeléseket minőségromlás nélkül teljesíteni, a következőkben pedig erről fogunk szót ejteni.

Tovább

Új szolgáltatás - online díjkalkulátor!

Nonstop fordítás szolgáltatásunkkal most akár e-mail váltás nélkül, azonnal konkrét díjszabást kaphat fordítási projektjére. Az online űrlap 2 perc alatt kitölthető, a fordítandó dokumentumok feltöltésével pedig kiszámoljuk a fordítás pontos árát, mennyiségi és ismétlődési kedvezményekkel együtt! A megrendelést akár azonnal véglegesítheti, vagy elküldheti a kapott árat e-mail címére. 

Tekintse meg online fordítási díjkalkulátorunkat!

Archívum

    Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

    Kérjen ingyenes próbafordítást!