Műszaki fordításKérjen ajánlatot most!

A műszaki fordítás jelentősége

műszaki fordítás 100% garanciával

A technika és a műszaki tudományok előretörése, főleg a számítástechnika révén hihetetlen mértékben felgyorsult, az internet által pedig az innováció eredményei mindenhol, szinte azonnal elérhetőek - így egyre fontosabbá válnak a műszaki fordítások.

Ma már nem elég a gépkönyvek, műszaki leírások, szerelési, üzembe helyezési, üzemeltetési, karbantartási, használati, kezelési utasítások és útmutatók, pályázatok, műszaki tervek és dokumentációk, szakvélemények fordítása. Azon cégek számára, akik a világpiacon tevékenykednek, egyre fontosabbá válnak a komplett nemzetközi beruházások, pályázatok, műszaki tervek, szabványok, szerződések, költségvetések, stb. fordítása, amelyek még magasabb szintű nyelvtudást és szaktudást igényelnek.

Azok a cégek, amelyek ennek a trendnek meg akarnak felelni, és ebből a jövőben profitálni egyre többet költenek kutatásra és fejlesztésre. E cégek többsége vegyesvállalat, így tulajdonosaik és vezetőik sokszor más-más anyanyelvűek, ezért a cégeik közötti kommunikáció egyre több szakfordítást igényel szakmai téren, de az eltérő gazdasági és jogi környezet miatt is.

Árajánlatkérés műszaki fordításra!

Műszaki fordítás a megfelelő szakfordítótól

Habár a műszaki fordítások különböző területei között fordítási szempontból sok az átfedés, nincs az a szakfordító, aki minden szakterületet ismer. 

Angol műszaki fordító iroda

Az egyes szakma-csoportok és tudományágak más-más szaktudást, a fordítótól különböző terminológiák ismeretét követelik meg.

Ennek megfelelően a beérkező fordítási munkánál minden esetben a megfelelő szakismerettel rendelkező szakfordítót választjuk, ezzel garantálva a fordítás szakmai helyességét.

 Ügyfeleink leggyakrabban az alábbi műszaki dokumentumok fordítását kérik tőlünk: 

  • gépkönyvek és műszaki leírások fordítása
  • szerelési, üzembe helyezési, üzemeltetési, karbantartási, használati, kezelési utasítások és útmutatók fordítása.

 Amennyiben Önnek is szüksége van megbízható, garantáltan kiváló minőségű műszaki fordításra, úgy ne habozzon és kérje ajánlatunkat a jobb oldalt látható űrlap segítségével!

 

Ők már minket választottak

  Agmi  Mapei 

 

További referenciáink

 

 

    

Műszaki fordítás cikkek

Építkezés! Aki egyszer már építkezett (vagy akár csak felújított), az bizony jól tudja, hogy ez nem ám valami rózsaszín leányálom, ahol a megálmodott ház/lakás egyik napról a másikra elkészül. Nem csupán jó kőművest, burkolót kell találnunk ilyenkor, de legelőször egy jó tervezőt, aki álmainkat papírra veti a hatályos jogszabályoknak megfelelően.

Az F&T Fordítóiroda fennállása során rengeteg különböző jellegű és szakterületű fordítási munkát vállalt és készített el. Ezek pénzügyi és gazdasági kimutatásoktól kezdve építőipari tervezeteken keresztül orvosi és élelmiszeripari szövegekig, hivatalos iratokig és tanulmányokig terjednek. Ez valószínűleg a közeljövőben sem fog változni, szakfordítóink pedig továbbra is készen állnak a saját szakterületüknek megfelelő munkák elvégzésére.

Minden vállalkozást az általa létrehozott termék, vagy nyújtott szolgáltatás felé támasztott igény táplál. Ezt az igényt érdemes és ésszerű a lehető legeffektívebb és legjobb módon kielégíteni. Részben ennek köszönhetően a specializáció, egy adott szegmens vagy szakterületre való fókuszálás egy elfogadott vállalati stratégia.

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 12% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!