NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR

Szakfordítás a legjobbaktól

Jól tudjuk, hogy a sikeres üzlet az elégedett vásárlókban, illetve a hosszú távú partnerekben, ügyfelekben rejlik. Ebből kifolyólag kötelességünknek érezzük, hogy a piacon igénybe vehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk, a lehető legkedvezőbb áron.  Azzal is tisztában vagyunk, hogy nem könnyű megbízható szolgáltatót találni, hiszen egy jó fordítóirodának három alapvető, elengedhetetlen feltételnek kell megfelelnie: szakmai ismeretek (know-how), hitelesség, és elérhetőség.

Munkatársaink

Az F&T munkatársai sokéves tapasztalattal és gyakorlattal a hátuk mögött, az új technológiák és terminológiák folyamatos nyomon követésével biztosítják az általuk elkészített fordítások kiemelkedő minőségét. Munkájukat hasonló nyelvi végzettségű lektorok és szakértők ellenőrzik, hogy Ön tökéletes fordítást kapjon.  Meglévő és leendő Ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy megrendeléseiket a legjobb képességeink szerint, magas színvonalon teljesítjük.

Kiemelt partnereink

Egy fordítóiroda hitelességéről annak eredményei, illetve elégedett ügyfeleinek széles skálája árulkodhat. Több mint 20 éves múltunkra visszatekintve nem csupán nagy presztízzsel rendelkező megrendelőinkre, de kitűnő, exkluzív fordítói gárdánkra is egyaránt büszkék vagyunk. A magyar fordítóirodák között egyedülálló üzleti kapcsolatot ápolunk számos nagyvállalattal, mint az Aquis Innovo, Mapei Kft,  Bonafarm Csoport és a Ness Hungary.

 

Forduljon hozzánk bizalommal!

Kollégáinkkal a hét minden napján fogadjuk és feldolgozzuk Ügyfeleink beérkező megrendeléseit, amelyeken fordítóink szükség szerint hétvégén, az esti órákban vagy akár éjjel is tudnak dolgozni. Dinamikus fájlkezelő rendszerünknek és tárhelyünknek, kvázi folyamatos nyitva tartásunknak, továbbá budapesti fordítóiroda lévén elhelyezkedésünknek köszönhetően mindig készen állunk Ügyfeleink megkereséseire.

Ők már minket választottak

További referenciák

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!