Jogi fordítás

Bízza ránk szerződések, okiratok, jogszabályok, jegyzőkönyvek, vagy bármilyen egyéb, komoly szaktudást igénylő dokumentumok fordítását. Minden szakfordítónktól elvárt a precíz és naprakész terminológia használata, ez pedig a kész fordítás minőségén is jól meglátszik

Hivatalos fordítás és hiteles fordítás 100% garanciavállalással!Többek közt az alábbi dokumentumok hivatalos fordítását vállaljuk:

  • Erkölcsi bizonyítványok, önéletrajzok, munkavállaláshoz szükséges iratok
  • Oklevelek, tanulmányi bizonyítványok, diplomák
  • Személyes okiratok, személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány
  • Számlák, szerződések, szállítólevelek
  • Pályázati anyagok, adó- és vámügyintézési dokumentumok
  • Cégkivonatok, cégbejegyzésbe kerülő adatok, különböző céges okiratok

Kérjen árajánlatot!

magyar földgáz reff

2017 egyik legösszetettebb fordítási projektjét a Magyar Földgáztároló Zrt-nek köszönhetjük. Egy 200.000 karakteres, bonyolult jogi szöveggel ellátott szabályzat német-magyar fordítását készítettük el alig 5 nap alatt. 

Jogi szakfordítást az alábbi nyelvekről vállalunk

angolról, németről, oroszról, olaszról, csehről, szlovákról, románról, lengyelről, franciáról, bolgárról, horvátról, szerbről.  

A jogi szakfordítás elengedhetetlen része a titoktartás

 Ez igaz minden más fordítás esetében is, de a jogi szakfordításoknál fordítóirodánk még fokozottabban ügyel a titoktartásra. A Megrendelővel titoktartási szerződét kötünk a Megrendelő feltételei szerint. Mivel fordítóirodánk Ügyfelei részére ingyenes, személyre szóló tárhelyet biztosít, az anyagokat nem kell e-mailen továbbítani.

Ők már minket választottak

További referenciák

Jogi szakfordítás cikkek

Vannak helyzetek, amikor elkerülhetetlen, hogy fordítóiroda segítségét kérd a tökéletes fordítás érdekében. Összeszedtünk neked 5 ilyen helyzetet.
Ha valami szakértelmet kíván az a jog! Még édes anyanyelvünkön sem egyszerű a jogi szövegek értelmezése, a paragrafusok és bekezdések útvesztőjében való eligazodás, a szerződések kacifántos megfogalmazásnak hétköznapi nyelvre való lefordítása. De mi a helyzet, ha mindezzel idegen nyelven kell megbirkóznunk?

Jellegükből adódóan a szerződések fordítását szinte mindig szakfordítók, fordítóirodák végzik. A legapróbb hiba is súlyos következményekkel járhat, így a szerződő felek számára fontos, hogy a fordítás minőségi és megbízható legyen. A kérdés tehát a következő: Milyen sajátosságaik és nehézségeik vannak ezeknek a fordításoknak?

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 12% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!