NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR

Fordítás Budapesten háztól házig!Kérjen ajánlatot most!

Fordítás háztól házig!

Ezzel a szolgáltatással kívánjuk megkönnyíteni a budapesti fordítóirodák közötti választást, emellett pedig a szállítás felesleges terhét is levesszük Ügyfeleink válláról. De pontosan hogyan is működik? Az alábbiakban megtudhatja!

Fordítóiroda Budapest IX. és III. kerületében

Amennyiben személyesen szeretné eljuttatni hozzánk az eredeti dokumentumot, felkereshet minket Budapest III. kerületében külvárosi irodánkban, vagy előzőleges telefonos egyeztetést követően a IX. kerületben is, Budapest belvárosában.

Fordítóirodát keresek a VII. kerületben. Hogy jön szóba az F&T Fordítóiroda?

Számos alkalommal futottunk olyan helyzetekbe, ahol az Ügyfél egy saját kerületében székelő fordítóirodával kívánt dolgozni. Általában ezt a döntést kényelmi szempontok vezérlik, hiszen amennyiben az eredeti dokumentum csak fizikai, papír formában áll rendelkezésünkre, sokkal egyszerűbb egy közeli irodába eljuttatni azt. Ez azonban sokszor kompromisszumok kötéséhez vezet; a kényelem gyakran megy az ár, vagy a minőség rovására. Nem nehéz belátni, hogy a legközelebbi fordítóirodák nem feltétlenül a legolcsóbbak, vagy legjobbak.

Ekkor lép közbe az F&T Fordítóiroda.

Fordítások átvétele, akár saját lakásának kapujában

Úgy döntöttünk, hogy nem elég Ügyfeleink igényeinek kielégítését Budapest III. és IX. kerületére korlátozni. Amennyiben erre igénye támad, új szolgáltatásunk keretein belül fordítóirodánk kollégája házhoz jön! Előzetes telefonos egyeztetést követően az I., II.,III., V., VI., VII., VIII.,IX. vagy X. kerületben az Ön által megadott címen személyesen veszi át a fordítandó dokumentumot. Ügyfelünknek nem kell elhagynia otthona kényelmét, még akkor sem, ha egy több száz oldalas hivatalos fordításra van szüksége.  

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!