NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR

Szlovák fordításKérjen ajánlatot most!

Minőségi szlovák fordítás

Szlovákia és Magyarország szoros kereskedelmi kapcsolataiból, továbbá az északi szomszédunk területén található nagy számú magyar lakosságból adódóan nem meglepő, hogy Ügyfeleink gyakran fordulnak hozzánk szlovák fordításokkal, legyen az magán célú, vagy üzleti jellegű dokumentum.

Erősödő szlovák - magyar kapcsolatok

Szlovákia az előző évek során komoly gazdasági fejlődésen ment keresztül. Északi szomszédunk, földrajzi közelségét tekintve igen szoros kapcsolatban áll hazánkkal, az ott élő magyar ajkú lakosság meglétéről nem is beszélve. Országaink aktív kereskedelmi kapcsolatban állnak egymással, számos magyar és szlovák vállalat rendelkezik vegyes érdekeltségekkel, tulajdonrészekkel a határ túloldaláról.  Ebből adódóan ezek a vállalati szereplők egyre gyakrabban teremtenek igényt szlovák-magyar, illetve magyar-szlovák fordításokra. Fordítóirodánk ebben kíván segítséget nyújtani.

Hivatalos iratok, levelezés, szlovák beszámolók

Legyen szó határon túli munkalehetőségek felkutatásáról, letelepedésről, vagy nem hazai nemzetiségű személlyel kötött szerződésről – forduljon fordítóirodánkhoz bizalommal az ilyen és hasonló hivatalos dokumentumok szlovákra, vagy szlovákról történő fordítása kapcsán. Természetesen céges, vállalati dokumentációk szlovák fordítását is elvállaljuk, illetve különleges szolgáltatásként a cégek közti, vagy akár cégen belüli levelezés valós idejű fordítását is el tudjuk készíteni.

Szlovák szakfordítóink

Szakfordítóink és az őket segítő szakértők segítségével szinte minden szakterületen képesek vagyunk magas színvonalú szlovák fordításokat biztosítani. Magyarról szlovákra legtöbb esetben kettős anyanyelvű szakfordító készíti el a fordítást, ami ugyancsak minőségi garanciát jelent Ügyfelünk számára. Nem csak szlovák-magyar és magyar-szlovák fordításokat, de más idegen nyelvek és a szlovák nyelv közötti fordításokat is vállalunk, ezen szolgáltatásunk pedig mind a mai napig nagy népszerűségnek örvend meglévő Ügyfeleink körében.

 

Kérjen ajánlatot!

További fájl hozzáadása

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!