NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR

ÚJ FUNKCIÓ: AZONNALI ONLINE DÍJKALKULÁTOR

Próbálja ki online fordítási díj kalkulátorunkat! Az egyszerű űrlap kitöltésével akár 2 perc alatt pontos összegű árajánlatot kaphat, figyelembe véve a fordítandó anyag terjedelméből és a benne található ismétlődésekből adódó árkedvezményeket is. Nem kell válaszra várnia, az ajánlatot akár azonnal megrendelheti, vagy elküldheti saját e-mail címére, ezután bármikor megrendelheti. Akár bankkártyával is fizethet!

Kiemelt nyelvekre vonatkozó irányáraink

Fordítási árainkat az alábbi irányárak alapján, személyre szabottan alakítjuk ki, figyelembe véve a kívánt határidőt, a fordítandó szöveg terjedelmét, szakterületét és nehézségi fokát. Az egységárak célnyelvi karakterszámra vonatkoznak.

Angol
fordítás  

Angolról magyarra2,80Ft
Magyarról angolra 2,95 Ft
karakterenként

Német
fordítás  

Németről magyarra 2,80 Ft
Magyarról németre 2,95 Ft
karakterenként

Egyéb
nyelvek   *

Fordítás magyarra  3,00Ft
Fordítás magyarról3,40Ft
karakterenként

* Egyéb nyelvek: román, orosz, szlovák, lengyel, cseh, olasz, spanyol, francia

 

A fenti listán nem szereplő nyelvekre vonatkozan (szerb, ukrán, horvát, svéd, dán, norvég, finn, kínai) kérjen egyedi árajánlatot az info@fnt-forditoiroda.hu e-mail címen. 

Erkölcsi bizonyítvány

Születési anyakönyvi kivonat

Házassági anyakönyvi kivonat

Adóigazolás

 
 

A fenti tarifák normál határidős munkákra vonatkoznak, ami 10.000 karakter / nap és minimum 3 rendelkezésünkre álló munkanapot jelent. A felárakról az anyag nehézségi fokától és sürgősségétől függően, a megrendelővel közösen állapodunk meg az alábbiak figyelembe vételével:


Visszatérő Ügyfeleink és hosszú távú partnereink számára egyedi megállapodás alapján további kedvezményeket biztosítunk.
Nagyobb anyagok esetén az ismétlődések csökkenthetik a fordítandó karakterek számát és így a fizetendő díjat is.A karakterszámot a szóközzel együtt értendő leütések száma adja.

 

Minimális díjunk dokumentumonként: 4 500 Ft + ÁFA

Kérjen személyre szóló árajánlatot!

További fájl hozzáadása

Ingyenes próbafordítás

Az elkészített fordítások garantáltan a lehető legnagyobb odafigyeléssel, precizitással és szakértelemmel készülnek el. Győződjön meg munánk magas minőségéről, és használja ki az ingyenes próbafordítás lehetőségét!

Érdekel az ingyenes próbafordítás!

Lektorálás

Lektorálási díjként általában a fordítási ár 50%-át számoljuk fel, azonban a nálunk lefordított munkák esetében 10%-os kedvezményt biztosítunk. A lektorálás díja ilyen esetben tehát a fordítási díj 40%-a.

Különleges kedvezmény

Jelenleg érvényes akciónk keretein belül most minden új ügyfelünk első megrendelésére  garantált 6%-os kedvezményt nyújtunk. Ne felejtse el kérni az Önnek járó kedvezményt!

Tolmácsolás díjak és árak

A tolmácsolási megbízásokra vonatkozó díjszabásunkat az adott projekt jellemzőinek mérlegelésével alakítjuk ki, így a lenti táblázat a hozzávetőleges, de természetesen nagyságrendileg pontos tolmácsolási árakat tükrözi. Minden projektre igyekszünk a legmegfelelőbb kollégát biztosítani, szakterülettől és tolmácsolási típustól függően, így miután megismerjük a megbízás pontos paramétereit, a tolmácsolás konkrét ára néhol eltérhet a feltüntetett irányáraktól.

Bővebben tolmács szolgáltatásunkról

Követő tolmácsolásra vonatkozó irányárak

 • Angol, Német
  Fél nap: 32 000 Ft-tól
  Egész nap: 45 000 Ft-tól 
 • Román, Szlovák, Spanyol, Francia
  Fél nap: 43 000 Ft-tól
  Egész nap: 64 000 Ft-tól
 • Kínai és Egyéb nyelvek 
  Fél nap: 55 000 Ft-tól
  Egész nap: 80 000 Ft-tól

Kérjen ajánlatot

Szinkrontolmácsolásra vonatkozó irányárak

 • Angol, Német
  Fél nap: 45 000 Ft-tól
  Egész nap: 63 000 Ft-tól 
 • Román, Szlovák, Spanyol, Francia
  Fél nap: 60 000 Ft-tól
  Egész nap: 88 000 Ft-tól
 • Kínai és Egyéb nyelvek 
  Fél nap: 77 000 Ft-tól
  Egész nap: 112 000 Ft-tól

Kérjen ajánlatot

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!