NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR

Hivatalos fordításKérjen ajánlatot most!

Hivatalos fordítás

Ügyintézésre szánt dokumentumait  megegyezőségi nyilatkozattal és pecséttel ellátva készítjük el, az eredeti példány tartalmának megfelelően. Hivatalos fordítás kapcsán - tehát bizonyítványok fordítása, személyi jellegű okiratok, illetve szerződések hivatalos fordításához forduljon hozzánk bizalommal. Ezen felül céges iratok (pl. cégkivonatok) hiteles fordítását is vállaljuk.

Hivatalos fordítás és hiteles fordítás 100% garanciavállalással!Többek közt az alábbi dokumentumok hivatalos fordítását vállaljuk:

  • Erkölcsi bizonyítványok, önéletrajzok, munkavállaláshoz szükséges iratok
  • Oklevelek, tanulmányi bizonyítványok, diplomák
  • Személyes okiratok, személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány
  • Számlák, szerződések, szállítólevelek
  • Pályázati anyagok, adó- és vámügyintézési dokumentumok
  • Cégkivonatok, cégbejegyzésbe kerülő adatok, különböző céges okiratok

A fordítás hitelessége

Hivatalos fordítóiroda lévén számunkra az elkészített fordítások hitelessége, az eredeti dokumentummal való egyezősége kiemelt fontossággal bír. Ez nem csak a szakfordítások, hanem az általános szövegzetű, hivatalos szervek felé benyújtandó dokumentumok esetében is igaz.

A hivatalos fordításokat így adjuk át

A hivatalos fordításokat minden esetben pecséttel és megegyezőségi nyilatkozattal ellátva továbbítjuk Ügyfelünk számára, ezzel garanciát vállalva a lefordított tartalom megfelelőségéről. Ez a garancia belföldi és külföldi szervek számára az esetek túlnyomó többségében elég, azonban itt fontos megemlítenünk az úgynevezett hiteles fordításokat

Referencia 1

Az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt tevékenysége befektetési alapkezelés, ezen belül közvetlenül, vagy közvetett módon ingatlanba fektető alapok kezelése. Nagy értékű ingatlanokkal kapcsolatos szerződések fordításában segítettünk öt éven át.

Mire van szüksége – Hivatalos, vagy hiteles fordítás?

 

Hivatalos fordítást bármilyen dokumentumtípusra vállalunk, hiteles fordítást pedig cégiratok, cégkivonatok és cégjegyzékbe bejegyzendő adatok esetében tudunk készíteni.

A hiteles fordításhoz nemzeti színű zsinórral fűzzük össze az elkészült fordítást és a forrásszöveget, hitelesítő záradékkal, céges pecséttel és aláírással látjuk el. Külföldön az ilyen típusú hitelesítés szinte mindig elegendő, és az esetek nagyrészében belföldön is erre van szükség.

Tapasztalataink szerint Ügyfeleink túlnyomó többsége számára megfelel a hivatalos minősítésű fordítás, csupán egy-egy esetben van szükség hitelesítésre. Mindezek tudatában arra bátorítjuk Ügyfeleinket, hogy megrendelés előtt érdeklődjenek az adott intézménynél az OFFI általi hitelesítés szükségességéről.

24/1986. (VI. 26.) MT rendelet

a szakfordításról és tolmácsolásról

6/A. §7 Cégkivonat hiteles fordítására, valamint a cégjegyzékbe bejegyzendő adatoknak és cégiratoknak az Európai Unió bármely - a cég választása szerinti - hivatalos nyelvére történő hiteles fordítására a szakfordító vagy szakfordító-lektor képesítéssel rendelkezők is jogosultak.

Kérjen ajánlatot!

További fájl hozzáadása

Online díjkalkulátor

Azonnal meg szeretné tudni a fordítás pontos díját?

Új NONSTOP szolgáltatásunk keretében elérhető ⇒ONLINE DÍJKALKULÁTORUNK⇐ segítségével azonnal megtudhatja a fordítás pontos árát. Az űrlap kitöltése csupán 2 percet vesz igénybe, a kapott ajánlat alapján a fordítást azonnal megrendelheti, vagy az ajánlatot elküldheti saját e-mail címére későbbi megrendelés céljából. A fordítás díját rendezheti bankkártyával, vagy a teljesítést követően készpénzben vagy banki átutalással. Nincs más dolga, mint kitölteni az online űrlapot, és mi el is kezdjük a fordítást!

Miért minket válasszon?

Ahogy azt korábban leírtuk, hivatalos fordítást minden regisztrált fordítóiroda végezhet, amennyiben szakfordítókkal dolgoznak. Tehát pontosan miért is minket bízzon meg ezzel a feladattal? 

  • Gyorsaság. Gyakran tapasztaljuk, hogy Ügyfeleink szűk határidős fordításokkal fordulnak hozzánk. Fel vagyunk készülve arra, hogy akár másnapra, különleges esetekben pedig még a megrendelés napjára is elkészítsük hivatalos fordításait.
  • Pontosság és precizitás. Ahogy azt Ön is jól tudja, bizonyítványokban, kivonatokban és egyéb hasonló iratokban hemzsegnek a nevek, kódok, számok és betűsorok. Fordítóirodánk olyan munkafolyamattal dolgozik, amely segítségével az elírásokat és gépelési hibákat teljesen kiszűrjük

Ők már minket választottak

További referenciák

Hivatalos fordítás cikkek

Vannak helyzetek, amikor elkerülhetetlen, hogy fordítóiroda segítségét kérd a tökéletes fordítás érdekében. Összeszedtünk neked 5 ilyen helyzetet.
Képzeld el, hogy azonnal le kell fordíttatnod egy szöveget, amihez nem elég egy – angolul felsőfokon beszélő – ismerősöd nyelvtudása, mivel most a legapróbb hiba is megengedhetetlen. Ha hozzánk fordulsz, garanciát vállalunk a hibátlan végeredményre, mert egyszerre többen gondozzuk a szövegedet. Mielőtt elmondjuk, hogyan, van egy hajmeresztőnek tűnő állításunk: nem baj, ha hibázol. Olvasd el, miért!

A szakfordítással és fordítással kapcsolatos területeken kevésbé jártas érdeklődők joggal gondolhatják, hogy hasonlóságukból adódóan két típusú fordítás közti különbség elhanyagolható, akár szinonimaként is felfogható. Ez sajnos nem teljesen állja meg a helyét, cikkünkkel pedig ezt szeretnénk végleg tisztázni.

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!