NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR

INGYENES PRÓBAFORDÍTÁS

NE kockáztasson, használja ki az ingyenes próbafordítás lehetőségét!

Érdekel az ingyenes próbafordítás!

*Megjegyzés: nem csak, hogy ingyenes, semmiféle kötelezettséggel nem jár.

A próbafordítás folyamata

Küldheti e-mailben, vagy akár online űrlapon.

Ahogy kényelmesebb! A próbafordítás végtelenül egyszerű: Mindössze elküldi számunkra a fordítandó szöveget, és mi a szöveg egy lefordított részletét (2-3 bekezdést, vagy amit Ön kijelöl) maximum 2 napon belül visszaküldjük ingyenesen, az árajánlattal együtt! Így garantáltan látja, hogy milyen minőségben dolgozunk, és nem kell zsákbamacskáért fizetnie!

Próba fordítás 100%-os pénzvisszafizetési garanciával!
Próba fordítás 100%-os pénzvisszafizetési garanciával!

Ne kockáztasson!

Se velünk, se mással. Kérjen be több ingyenes fordítást!

Kérjen akár több fordítóirodától is ingyenes próbafordítást, és válassza ki ezekből az Önnek leginkább megfelelőt! Mi tudjuk, hogy kiváló munkát adunk ki a kezünkből, de nem várjuk el azt, hogy ezt csak bemondásra el is higyje nekünk. Ezért vállaljuk az ingyenes tesztfordítást. Ennyire bízunk abban, hogy tetszeni fog!

Ők már minket választottak!

A két kulcstényező, amire figyelni KELL!


A próbafordításokat sok szempont szerint lehet értékelni, de ezt a két tényezőt érdemes kiemelten is megvizsgálni: a kapott szöveg nyelvi helyesége és a szakmai helyessége. Kicsit bővebben, hogy miről is van szó ...

Nyelvi helyesség

A próbafordítás elsődleges kritériuma. Ha a fordítás már nyelvileg sem állja meg a helyét, nyelvtani hibáktól vagy figyelmetlenségektől, kellemetlenül hangzó mondatoktól hemzseg, akkor nem érdemes élni a fordítóiroda szolgálataival.

Szakmai helyesség

A szakfordítás megkülönböztető jele, a szakmai helyesség és az önmagában, forrásnyelvi dokumentum nélküli értelmezhetőség. A szakkifejezéseket megfelelően kell átültetni a célnyelvi terminológia segítségével, így a próbafordítás átnézése során mindenképpen tekintsük meg a „szakzsargon” használatát is.

Emailben kérem az ingyenes próbafordítást

Nincs más dolga, mint hogy rákattint az alábbi gombra és mailben elküldi számunkra a fordítandó szöveget a szükséges információkkal együtt (pl. hogy milyen nyelvre kéri a fordítást).
EMAILBEN KÉREM A PRÓBAFORDÍTÁST

Nem árulunk zsákbamacskát!

Nagyon szívesen nyújtunk betekintést az általunk készített fordítások minőségébe, egy próbafordítás igénybevételével. Győződjön meg arról, hogy érdemes minket választani!

A próbafordítás ingyenes és kötelezettségmentes!

A próbafordítás egyetlen célja, hogy leendő ügyfelünk megbizonyosodjon a kezünk alól kikerülő fordítások minőségéről. Ezért annak igénylése nem csupán ingyenes, de semmiféle kötelezettségvállalással nem jár; akár tetszik a fordítás, akár nem.

Elnyerte tetszését a kézhezkapott próbafordítás?

Ebben az esetben garantáljuk, hogy az éles fordítást is azonos minőségben, konzisztensen, a megfelelő szakfordít segítségével fogjuk elkészíteni!

Kedvezményes ár az éles fordításra

Minden ügyfelünk első megrendelésére – akár az ingyenes próbafordítás igénybevételét követően is – garantáltan 12% árengedményt nyújtunk!

Különösen nehéz szakszöveg?

Ilyen esetekben két rövidebb próbafordítás elkészítésére is vállalkozunk, két szakfordítóval, hogy ügyfelünknek lehetősége kiválaszthassa a számára megfelelőbb fordítót!

Tegyen minket próbára!

info@fnt-forditoiroda.hu
+36(20) 974 7571
Az F&T Fordítóiroda csapata

Kérem az ingyenes próbafordítást!

Nincs más dolga, mint hogy kitölti ezt a pár mezőt és a többi már a mi dolgunk. Max 2 napon belül jelentkezünk a tesztfordítással és az árajánlattal!

További fájl hozzáadása

Megrendelésére most garantált 6% kedvezményt biztosítunk!

Éljen a lehetőséggel, kérjen ajánlatot!