NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR

Román fordításKérjen ajánlatot most!

Professzionális román fordítás magas színvonalon

Fordítói teamünk olyan nagy tapasztalattal rendelkező román szakfordítókból áll, akik különböző szakterületeken képesek akár anyanyelvi szintű fordításokat készíteni, mindezt pedig kedvezményes áron és akár szűk határidőn belül is. Ügyfeleink leggyakrabban személyes, hivatalos iratok román - magyar fordításával bíznak meg bennünket.

Fejlődő magyar - román kapcsolatok

román fordításRománia 2007-es csatlakozása az Európai Unióhoz számos új kaput nyitott meg országaink között.  A tagság nyújtotta számos előnynek valamint a szabad kereskedelemnek köszönhetően a magyar-román gazdasági-kereskedelmi kapcsolatok töretlenül fejlődtek az elmúlt évek során. Románia harmadik legjelentősebb export partnere hazánknak és olyan jelentős magyar cégek vannak jelen Romániában, mint a Mol, az OTP Bank, a Richter Gedeon, a Dunapack, vagy a Hotel Danubius. Ezen felül a magyar tőkével létesített romániai kis-és közepes vállalkozások száma is egyre nő, és számos román cég terjeszkedik Magyarországon is.

Román fordítóink

Kiváló, diplomás román fordítóink nem csak a magyar nyelvet beszélik anyanyelvi szinten, de a románt is, hiszen sokan tanulmányaikat Romániában végezték. Ennek köszönhetően kiválóan ismerik a román nyelv fordulatait, rejtelmeit, illetve a román kultúrát és a helyi sajátosságokat is. Ezek mellett számos területen rendelkeznek szaktudással  úgy mint a gazdaság, kereskedelem, műszaki terület, informatika, építőipar, mezőgazdaság stb.

Román fordítások

Ezzel egyidejűleg megnövekedett a gazdasági, jogi, műszaki, pénzügyi, építőipari, informatikai, marketinges, kereskedelmi, tudományos, idegenforgalmi, turisztikai, szépirodalmi fordítások száma is románról magyarra és magyarról románra is. Nagy tapasztalattal rendelkezünk cégalapításhoz szükséges iratok, termékbemutatók, marketing anyagok, felhasználói kézikönyvek fordításában. Bizonyítványokat, anyakönyvi kivonatokat és egyéb okmányokat igény szerint akár másnapra elkészítünk sürgősségi felár nélkül!

Kérjen ajánlatot!

További fájl hozzáadása

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!