NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR

Pénzügyi fordításKérjen ajánlatot most!

Pénzügyi és gazdasági fordítás

Gazdasági fordítás 2

 Tapasztalataink szerint a legtöbb vállalkozás, amely akár csak a legcsekélyebb mértékben is bír külföldi érdekeltséggel (tulajdonrész, leányvállalat, partneri kapcsolat, stb.), sokat profitálhat egy konstans, stabil és megbízható pénzügyi fordítóiroda szolgálataiból.

 Tegyük fel, hogy Ön egy hazai és külföldi érdekeltséggel egyaránt rendelkező nagyvállalat helyi ügyvezetőjeként egy itthoni beruházás megvalósításán kezd dolgozni, ehhez viszont tőkebevonásra, illetve erőforrásokra van szüksége külföldi partnereitől. Fordítóirodánk már e korai fázisban is segítségére lehet, egyrészt a magyar nyelven megírt tervezet, másrészt pedig a levelezés pontos és gyors lefordításával.  A beruházás megvalósítását követően, a projekt egyes szakaszaiban állapotjelentések és visszajelzések fordítására is igény lehet, ahogy ezt néhány Ügyfelünk esetében megfigyeltük.  Az adott beruházás befejeztével pedig az annak működési eredményességéről szóló iratok, zárójelentésekkimutatások vagy a kiemelt fontosságú jelentések fordításával tudunk segíteni.

Tapasztalt, gazdasági területen gyakorlott szakfordítóink és közgazdász szakértőnk segítségével vállalati kimutatások, mérlegek és pénzügyi beszámolók, könyvvizsgálói jelentések, vagy akár több száz oldalas kiegészítő mellékletek fordítását is magas minőségen vállaljuk.

Kérjen ajánlatot!

További fájl hozzáadása

otp referencia

Az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt tevékenysége befektetési alapkezelés, ezen belül közvetlenül, vagy közvetett módon ingatlanba fektető alapok kezelése. Nagy értékű ingatlanokkal kapcsolatos szerződések fordításában segítettünk öt éven át.

Garantált minőség, pontosság

Természetesen általános igazságként elmondható, hogy egy fordítóirodának kötelessége naprakész terminológiát alkalmaznia munkáik elkészítésében. Mindazonáltal kiemelten igaz ez a pénzügyi fordítások esetén, hiszen egy kimutatásban végzetes következményekkel járhat egy-egy sor félrefordítása, vagy akár egy vessző elhagyása. Az ilyen és hasonló pontatlanságok, figyelmetlenségek kiszűrésére irányul egyedi munkafolyamatunk, amelynek során a szakfordítón kívül egy pénzügyi és közgazdasági ismeretekkel rendelkező szakemberünk is átnézi a lefordított dokumentumot.

bonafarm referencia

A Bonafarm csoport Magyarország egyik legjelentősebb szereplője a mezőgazdaság és a feldolgozóipar területén. Az évek során pénzügyi dokumentumok és különféle szerződések főként angol fordításában vettünk részt.

Eredménykimutatások, mérlegek, számviteli iratok

pénzügyi fordítás

Az ilyen dokumentumok, bár terjedelmükben közepesek, annál több figyelmet igényelnek a fordítás során. Minden ország rendelkezik saját, egyedi számviteli terminológiával, amelynek ismerete elengedhetetlen minden pénzügyi fordító és pénzügyi fordításokat végző fordítóiroda számára.

Bankszektor

Hosszú évek óta fordítunk banki és ingatlanforgalmi témákban. Büszkék vagyunk arra, hogy ezen a téren legnagyobb megrendelőnk az OTP ingatlanpiaccal foglalkozó részlegei. Részükre és több más ügyfelünk részére tőzsdei és egyéb banki tevékenységgel összefüggő dokumentációkat is fordítunk.

Pénzügyi fordítást az alábbi nyelvekre vállalunk:

magyarra, angolra, németre, oroszra, olaszra, csehre, szlovákra, románra, lengyelre, franciára, bolgárra, horvátra, szerbre, szlovénra, portugálra, spanyolra, svédre, ukránra

Ők már minket választottak

További referenciák

Pénzügyi fordítás cikkek

Képzeld el, hogy azonnal le kell fordíttatnod egy szöveget, amihez nem elég egy – angolul felsőfokon beszélő – ismerősöd nyelvtudása, mivel most a legapróbb hiba is megengedhetetlen. Ha hozzánk fordulsz, garanciát vállalunk a hibátlan végeredményre, mert egyszerre többen gondozzuk a szövegedet. Mielőtt elmondjuk, hogyan, van egy hajmeresztőnek tűnő állításunk: nem baj, ha hibázol. Olvasd el, miért!
A fordítói szolgáltatások a szolgáltató szektor oszlopos részét képezik. Létjogosultságát a globalizáció, a nemzetközi kapcsolatok szorossága és a piacok sokszínűsége kínálja, ennél fogva pedig fontos értékteremtő folyamatként kell rátekintenünk. A kérdés tehát: miért forduljunk fordítóirodához, amatőr „házi” fordítás elkészítése helyett?

 

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!