NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR

Erkölcsi bizonyítvány fordításKérjen ajánlatot most!

Erkölcsi bizonyítvány fordítás

Erkölcsi bizonyítvány fordítása

Sok olyan munkahely van, ahol a munkaadó leinformálja  a leendő munkavállalót: ennek az egyik legmegbízhatóbb módja az erkölcsi bizonyítvány, amit sokszor érdemes (azaz kötelező) lefordíttatni angol és német nyelvekre is. Az erkölcsi bizonyítvány fordításával pedig fordítóirodát kell megbízn, annak érdekében, hogy hivatalos fordítás legyen kezünkben.

Miért válasszon minket?

  • Azért, hogy az elkészült fordításban ne legyen semmilyen hiba, hiszen ez egy okirat!
  • Azért, hogy a fordítást másnapra, vagy akár aznapra kézhez kaphassa!
  • Azért, hogy mindezt költséghatékony módon, Önre szabott fizetési feltételek mellett tegye!

A legtöbb munkaadónak fontos, hogy le tudja informálni a leendő munkavállalóját, és gyakran kéri azt, hogy az állampolgársága szerinti országból mutasson be egy érvényes (ebben az esetben az érvényesség 3 hónap) erkölcsi bizonyítványt, természetesen az adott ország nyelvére fordítva (vagy legalább angolul).

Az erkölcsi bizonyítvány fordítása szinte minden esetben hivatalos fordítás, ami azt jelenti, hogy a fordítást egy megegyezőségi nyilatkozattal és pecséttel ellátva, aláírva, azt az eredeti szöveghez vagy annak egy másolatához csatolva juttatjuk el megrendelőnkhöz, így hivatalosítva és garanciát vállalva az elkészült munka szöveghűségére.

Kérjen ajánlatot!

További fájl hozzáadása

Ők már minket választottak

További referenciák

Erkölcsi bizonyítvány cikkek

Vannak helyzetek, amikor elkerülhetetlen, hogy fordítóiroda segítségét kérd a tökéletes fordítás érdekében. Összeszedtünk neked 5 ilyen helyzetet.
Képzeld el, hogy azonnal le kell fordíttatnod egy szöveget, amihez nem elég egy – angolul felsőfokon beszélő – ismerősöd nyelvtudása, mivel most a legapróbb hiba is megengedhetetlen. Ha hozzánk fordulsz, garanciát vállalunk a hibátlan végeredményre, mert egyszerre többen gondozzuk a szövegedet. Mielőtt elmondjuk, hogyan, van egy hajmeresztőnek tűnő állításunk: nem baj, ha hibázol. Olvasd el, miért!

A szakfordítással és fordítással kapcsolatos területeken kevésbé jártas érdeklődők joggal gondolhatják, hogy hasonlóságukból adódóan két típusú fordítás közti különbség elhanyagolható, akár szinonimaként is felfogható. Ez sajnos nem teljesen állja meg a helyét, cikkünkkel pedig ezt szeretnénk végleg tisztázni.

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!