Angol fordításKérjen ajánlatot most!

Professzionális angol fordítás magas színvonalon

Fordítói csapatunk olyan magasan képzett szakfordítókból áll, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek különféle szakmai vagy általános jellegű dokumentumok fordítása terén, több szakterületen is. A kiváló minőségen kívül garantáljuk, hogy Ügyfelünk határidőre kézhez kapja a fordítást, ami teljes precizitással, az eredetinek megfelelően fog elkészülni. 

Az angol nyelv jelentősége

 

English translation

Az angol jelenleg kétségkívül a legfontosabb világnyelv. Habár az azt beszélők lélekszámában csupán harmadik helyet foglalja el a listán, a világgazdaság meghatározó nyelveként, illetve az országok közti kommunikáció lebonyolítása során (mind formális és informális kereteken belül) egyértelműen vezető szerepet kap. 

Történelmi okokból adódóan 110 országban használják a nyelvet - ehhez képest az arabul beszélő országok száma "mindössze" 60. Fontosságát remekül bizonyítja még az a tény is, hogy jelenleg több mint 1,5 milliárd ember aktívan tanulja második- vagy harmadik nyelvként. Ezekből kiindulva biztonsággal kijelenthető, hogy globalizálódó világunknak az angol minden kétséget kizáróan oszlopos részét képezi. Nem meglepő tehát, hogy különös odafigyeléssel és hozzáértéssel készítjük el magyar-angol és angol-magyar fordításainkat. 

Kérjen ajánlatot!

Precíz és pontos angol fordítás anyanyelvi szinten

A nyelv népszerűségének köszönhetően manapság nem nehéz angol fordítókra bukkanni, ezt  nem is próbáljuk tagadni. Egy kitűnő angol fordításhoz azonban kitűnő fordítóra van szükség, belőlük pedig már annál kevesebb van. Sok fiatal hajlamos „alábecsülni” az angol nyelvet pusztán megtanulhatóságának vélt vagy valós egyszerűsége miatt. A kellő odafigyelés, tanulmányi háttér és alázat nélkül amatőr szintű fordítások készülnek, ez pedig hatalmas veszélyeket rejt.

Az F&T fordítóiroda fordítói között csak és kizárólag kipróbált, tapasztalt, képzett angol fordítók kapnak helyet. Angol fordításaik minden esetben tökéletes precizitással, továbbá átlagon felüli gyorsasággal készülnek el. Ezt a fordítás átnézése követi, amely során az esetleges elírások, hibák kerülnek kiszűrésre, mindez annak érdekében, hogy Ügyfelünk a tökéletes angol fordításhoz jusson.

Fordítás angolról magyarra

Angol-magyar fordítást szinte az összes elképzelhető szakterületen képesek vagyunk egyedülálló szinten készíteni.  Az angol-magyar fordítás különlegessége - ami minden bizonnyal Ügyfeleink nagy örömére szolgál - a karakterszámok változásának tendenciája. Egy adott dokumentum angolul általában hosszabb lesz, mint magyarul, így megrendelőnk kevesebb pénzért többet kap!

 

Fordítás magyarról angolra

Ezen fordítások az előző kategóriához képest nehezebbek, általában egy kicsivel több időt is vesznek igénybe. Angolra csak a nyelvet közel anyanyelvi szinten beszélő kollégáink fordíthatnak, így az angol fordításokat megrendelő Ügyfeleink mindig kimagaslóan szöveghű fordításhoz jutnak.

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!