NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR

Angol fordításKérjen ajánlatot most!

Professzionális angol fordítás magas színvonalon

Precíz és pontos angol fordítás anyanyelvi szinten

A nyelv népszerűségének köszönhetően manapság nem nehéz angol fordítókra bukkanni, ezt  nem is próbáljuk tagadni. Egy kitűnő angol fordításhoz azonban kitűnő fordítóra van szükség, belőlük pedig már annál kevesebb van. Sok fiatal hajlamos „alábecsülni” az angol nyelvet pusztán megtanulhatóságának vélt vagy valós egyszerűsége miatt. A kellő odafigyelés, tanulmányi háttér és alázat nélkül amatőr szintű fordítások készülnek, ez pedig hatalmas veszélyeket rejt.

Az F&T fordítóiroda fordítói között csak és kizárólag kipróbált, tapasztalt, képzett angol fordítók kapnak helyet. Angol fordításaik minden esetben tökéletes precizitással, továbbá átlagon felüli gyorsasággal készülnek el. Ezt a fordítás átnézése követi, amely során az esetleges elírások, hibák kerülnek kiszűrésre, mindez annak érdekében, hogy Ügyfelünk a tökéletes angol fordításhoz jusson.

Kérjen ajánlatot!

További fájl hozzáadása

angol2

Fordítói csapatunk olyan magasan képzett szakfordítókból áll, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek különféle szakmai vagy általános jellegű dokumentumok fordítása terén, több szakterületen is. A kiváló minőségen kívül garantáljuk, hogy Ügyfelünk határidőre kézhez kapja a fordítást, ami teljes precizitással, az eredetinek megfelelően fog elkészülni. 

Az angol nyelv jelentősége

 

English translation

Az angol jelenleg kétségkívül a legfontosabb világnyelv. Habár az azt beszélők lélekszámában csupán harmadik helyet foglalja el a listán, a világgazdaság meghatározó nyelveként, illetve az országok közti kommunikáció lebonyolítása során (mind formális és informális kereteken belül) egyértelműen vezető szerepet kap. 

Történelmi okokból adódóan 110 országban használják a nyelvet - ehhez képest az arabul beszélő országok száma "mindössze" 60. Fontosságát remekül bizonyítja még az a tény is, hogy jelenleg több mint 1,5 milliárd ember aktívan tanulja második- vagy harmadik nyelvként. Ezekből kiindulva biztonsággal kijelenthető, hogy globalizálódó világunknak az angol minden kétséget kizáróan oszlopos részét képezi. Nem meglepő tehát, hogy különös odafigyeléssel és hozzáértéssel készítjük el magyar-angol és angol-magyar fordításainkat. 

Fordítás angolról magyarra

Angol-magyar fordítást szinte az összes elképzelhető szakterületen képesek vagyunk egyedülálló szinten készíteni.  Az angol-magyar fordítás különlegessége - ami minden bizonnyal Ügyfeleink nagy örömére szolgál - a karakterszámok változásának tendenciája. Egy adott dokumentum angolul általában hosszabb lesz, mint magyarul, így megrendelőnk kevesebb pénzért többet kap!

 

Fordítás magyarról angolra

Ezen fordítások az előző kategóriához képest nehezebbek, általában egy kicsivel több időt is vesznek igénybe. Angolra csak a nyelvet közel anyanyelvi szinten beszélő kollégáink fordíthatnak, így az angol fordításokat megrendelő Ügyfeleink mindig kimagaslóan szöveghű fordításhoz jutnak.

Hírek

Egy sötét ablaktalan szobában ül az ódon – talán több száz kilós – íróasztalánál, aminek a sarkában egy sárgás fényű lámpa ad pislákoló fényt. Körülötte magasra felpolcolva könyvek, alig látszik ki mögülük. Nehéz csend veszi őt körül, ahogy lapozgat a szótárakban. Sokan a mai napig így képzelik el a fordítókat. Éppen ezen akar változtatni a fordítók világnapja.

A mai napig él az a tévhit, hogy nehéz, és hosszú ideig tart megtanulni egy idegen nyelvet, pedig ez nem  (mindig) igaz. Gyakran pont ez a beidegződés az, ami miatt elhiszed, hogy a nyelvtanulás nehéz. Összegyűjtöttünk neked néhány olyan nyelvet, amit könnyen megtanulhatsz: ezek valóban a világ legegyszerűbb nyelvei.

Néha előfordul, hogy egy komoly fordításon egyszerre kettő, vagy akár több fordítónk is dolgozik. Ilyenkor a fordítók nem találkoznak egymással (legalábbis nem személyesen), és nem is biztos, hogy a projekt végén elegendő idő áll rendelkezésre a teljes összefésüléshez. A februári hónap fordítása hasonló volt, ezért volt különleges.

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!