Építőipari fordításKérjen ajánlatot most!

Építőipari fordítás

Az építőipari fordítás a műszaki fordítás egy kisebb osztálya. Az építőiparban –különösen nemzetközi projektek esetén – nagy az igény a hosszú terjedelmű anyagok fordítására, általában sürgős határidővel. A pályázatok leadási határideje miatt a fordítás határidejének nem betartása nagy károkat okozhat, a kivitelezés során pedig a pontatlan fordítás a munkálatok elvégzésénél jelenthet gondot.

Vállalkozásunkat több mint 20 évvel ezelőtt alapítottuk, egy Építőiparra és Épületgépészetre specializálódott fordítóirodaként. Két évtizedes tapasztalatunk során mind a mai napig folyamatos kapcsolatokat ápolunk a szakma kiemelkedő szakembereivel, szakfordítóival is.

Modern munkafolyamat - a méret nem akadály!

Korszerű munkafolyamatunk segítségével rekordidő alatt képesek vagyunk igény szerint lektorált, korrektúrázott és szerkesztett építőipari fordításokat elkészíteni. Pályázatok és egyéb dokumentációk pontos és gyors fordítását a tervezéstől egészen a kivitelezésig, ezen felül pedig A3-as méretűnél is nagyobb építészeti tervrajzok nyelvi átültetését is egyaránt vállaljuk! Grafikus kollégánk segítségével a nagy méretű tervrajzok fordítása is digitális módon, számítógépen történik, az elkészült verzió pedig csak az Ügyfél által meghatározott nyelveket fogja tartalmazni, bármiféle kézi, toll általi beírás nélkül!

Építőipari és épületgépészeti szakfordítóink

Az F&T fordítói csapatának tagjai nem csupán a fordítás szöveghűségét és pontosságát garantálják, hanem épületgépészeti szaktudásuknak köszönhetően az adott célnyelv elvárásait tükröző formában képesek lebonyolítani mindezt. Szakfordítóink nem csak nyelvileg, hanem az építőipar, illetve az épületgépészet területén is felsőfokú végzettséggel rendelkeznek, ezért az aktuális munkát mindig a legmegfelelőbb fordítónak adhatjuk.

Referenciáink

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 12% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!