NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR

Építőipari fordításKérjen ajánlatot most!

Baumit referencia

A Baumit Kft az egyik legjelentősebb magyarországi szereplő az építőipari termékek forgalmazásában. Termékleírások és biztonsági adatapok fordításában segítettünk, különböző nyelveken (német, angol, horvát, stb.)

Építőipari fordítás

Építőipari fordítás
Az építőipari fordítás a műszaki fordítás egy kisebb osztálya. Az építőiparban –különösen nemzetközi projektek esetén – nagy az igény a hosszú terjedelmű anyagok fordítására, általában sürgős határidővel. A pályázatok leadási határideje miatt a fordítás határidejének nem betartása nagy károkat okozhat, a kivitelezés során pedig a pontatlan fordítás a munkálatok elvégzésénél jelenthet gondot.

Vállalkozásunkat több mint 20 évvel ezelőtt alapítottuk, egy Építőiparra és Épületgépészetre specializálódott fordítóirodaként. Két évtizedes tapasztalatunk során mind a mai napig folyamatos kapcsolatokat ápolunk a szakma kiemelkedő szakembereivel, szakfordítóival is.

Büszkék vagyunk arra, hogy az utóbbi évek során számos olyan projektben vehettünk részt, amely - közvetve vagy közvetlenül - hozzájárult számos itthoni beruházás sikeres megvalósulásához. Lakóingatlanok felújításától, felépítésétől ipari telepeken át, barnamezős beruházásokig, elmondhatjuk, hogy építőipari megbízásokkal foglalkozó munkatársainkon eddig egy feladat sem fogott ki!

Kérjen ajánlatot!

További fájl hozzáadása

mapei ref

A Mapei Magyarország egyik legjelentősebb építőipari segédanyag gyártó- és forgalmazó vállalata. Első 2013-as közös munkánk óta gyártási folyamatokhoz és biztonsági intézkedésekhez kapcsolódó előírások angol-magyar és magyar-angol fordításában segítünk.

Modern munkafolyamat - a méret nem akadály!

Korszerű munkafolyamatunk segítségével rekordidő alatt képesek vagyunk igény szerint lektorált, korrektúrázott és szerkesztett építőipari fordításokat elkészíteni. Pályázatok és egyéb dokumentációk pontos és gyors fordítását a tervezéstől egészen a kivitelezésig, ezen felül pedig A3-as méretűnél is nagyobb építészeti tervrajzok nyelvi átültetését is egyaránt vállaljuk! Grafikus kollégánk segítségével a nagy méretű tervrajzok fordítása is digitális módon, számítógépen történik, az elkészült verzió pedig csak az Ügyfél által meghatározott nyelveket fogja tartalmazni, bármiféle kézi, toll általi beírás nélkül!

Építőipari és épületgépészeti szakfordítóink

Az F&T fordítói csapatának tagjai nem csupán a fordítás szöveghűségét és pontosságát garantálják, hanem épületgépészeti szaktudásuknak köszönhetően az adott célnyelv elvárásait tükröző formában képesek lebonyolítani mindezt. Szakfordítóink nem csak nyelvileg, hanem az építőipar, illetve az épületgépészet területén is felsőfokú végzettséggel rendelkeznek, ezért az aktuális munkát mindig a legmegfelelőbb fordítónak adhatjuk.

Agmi referencia

Az Agmi Zrt. meghatározó szerepet tölt be Magyarországon az anyag- és állapotvizsgálat, valamint a minőségellenőrzés piacán. 2013 óta állunk partneri kapcsolatban, az elmúlt öt évben pedig számos anyagvizsálati jegyőkönyvet fordítottunk számukra magyarról angolra és németre.

Ők már minket választottak

További referenciák

Építőipari fordítás cikkek

Végre mindenkinek megvetted azt, amire vágyott. A nagyinak a hajsütővasat, a húgod megkapta a kenyérsütőt, apukád pedig azt a digitális világítós órát, amin éjjel is látja mennyi az idő. Úgy gondolod, hogy könnyű lesz megismerni a termékeket, hiszen mindhez van – magyar nyelvű - használati utasítás. Biztos ez?
Csak húsz év. Ennyit kell ahhoz visszarepülni az időben, hogy el tudd képzelni az alábbi szituációt: valaki szemben áll veled kezében egy okostelefonnal, amin van wifi, éppen csetüzenetet küld 3G-n keresztül. Amit tesz azt folyamatosan mondja neked, de te nem érted, mert nem ismered még ezt a technológiát, és a wifi, a 3G, a csetüzenet szavakat sem hallottad még soha. Tudtad, hogy a mindennapi életben használt műszaki szókincs, a szleng, gyorsabban fejlődik, mint valaha?
Ha nem beszéled anyanyelvi szinten a forrás- és célnyelvet, akkor nehezen tudod eldönteni egy elkészült fordításról, hogy olyan minőségű-e, mint amit elvártál tőle. De ha nem beszéled a nyelvet, akkor hogyan tudod eldönteni azt, hogy megfelelő minőségű-e a fordítás? Ebben a cikkben elmondjuk.

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!