NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR

MAPEI ref

A Mapei Magyarország egyik legjelentősebb építőipari segédanyag gyártó- és forgalmazó vállalata. Első 2013-as közös munkánk óta gyártási folyamatokhoz és biztonsági intézkedésekhez kapcsolódó előírások angol-magyar és magyar-angol fordításában segítünk.

Szakfordítás az F&T-nél

Szakfordítás - komoly szakmai tartalommal rendelkező szövegek fordítása. Az F&T Fordítóiroda számos nyelven és szakterületen készít szakfordításokat, tapasztalt és kipróbált munkatársaink segítségével. Leggyakrabban pénzügyi, műszaki, jogi és építőipari jellegű szövegek szakfordítására van igény, így fordítói csapatunk tagjai e területeken kimagasló minőségű nyelvi átültetéseket biztosítanak. Az elkészített szakfordításokra 100%-os garanciát vállalunk.

Pontos, gyors, precíz szakfordítás

Kiemelt figyelmet szentelünk az általunk elkészített szakfordítások minőségi megfelelőségére. Ennek érdekében a kialakított munkafolyamat során a szakfordítót követően a fordítás legalább egyszer átnézésre kerül. Amennyiben Ügyfelünk igényt tart rá, a szakfordítást követően a dokumentum szakmai vagy nyelvi lektorálására is sor kerülhet. Ezen szolgáltatás ára a fordítási díj 50%-a.

Kérjen ajánlatot!

További fájl hozzáadása

OTP ref

Az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt tevékenysége befektetési alapkezelés, ezen belül közvetlenül, vagy közvetett módon ingatlanba fektető alapok kezelése. Nagy értékű ingatlanokkal kapcsolatos szerződések fordításában segítettünk öt éven át.

Milyen nyelveken vállalunk szakfordításokat?

A nyelvek teljes listáját a honlapon található "Árak" oldalon tudja megtekinteni. Amennyiben külön kérdése van, esetleg kéd idegen nyelv között kellene elvégezni a szakfordítást, érdeklődjön e-mailen a info@fnt-forditoiroda.hu címen, vagy telefonáljon a +36 20 974 75 71 telefonszámon. Kiemelt nyelveink közt szerepelnek az alábbiak:

Milyen szakterületeken vállalunk szakfordítást?

A szakterületek bővebb listáját a "Szolgáltatások" menüpontra kattintva tekintheti meg. Amennyiben ott nem szerepelne a keresett szakterület, használja telefonos vagy e-mailes elérhetőségünket, hogy pontos tájékoztatást tudjunk adni. Kiemelt szakterületeink a következők:

chs ref

A CHS Hungary Kft. a magyar számítástechnikai piac legnagyobb disztribútora, 1999. óta Magyarország TOP-200 vállalata között jegyzik. Az évek során licensz-, forgalmazási-, szállítási-, és számos egyéb típusú szerződés, jellemzően angol fordításában segítettünk.

Ők már minket választottak

További referenciák

Szakfordítás híreink

Ahhoz, hogy valakiről elmondhassuk, hogy jó fordító, több kell annál, minthogy tökéletesen beszéljen legalább kettő nyelvet. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk 7 olyan készséget, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy tökéletes fordítóvá váljon az ember.

Azért érdemelte ki a „hónap fordítása” címet a munka, mert talán az idei év eddigi legnehezebb feladatát kaptuk. Egy mondatban: egy barnamezős beruházás pályázati anyagát kellett lefordítanunk magyarról angolra. De miért különleges ez? Elmondjuk, tetszeni fog.
Hogyan fordítod le angolra a quesadillas-t, vagy mit jelent a „starter” a menüben? Hogyan kerülhet ki egy plakátra, falra a híres „Same in english” felirat? Ezeket a kérdéseket is feltéphetnénk, és hozhatnánk neked egy csomó vicces, néha érthetetlen félrefordítást (meg is tesszük), de inkább azt mutatjuk meg, hol van szükség ránk a nyáron.

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!