MAPEI ref

A Mapei Magyarország egyik legjelentősebb építőipari segédanyag gyártó- és forgalmazó vállalata. Első 2013-as közös munkánk óta gyártási folyamatokhoz és biztonsági intézkedésekhez kapcsolódó előírások angol-magyar és magyar-angol fordításában segítünk.

Szakfordítás az F&T-nél

Szakfordítás - komoly szakmai tartalommal rendelkező szövegek fordítása. Az F&T Fordítóiroda számos nyelven és szakterületen készít szakfordításokat, tapasztalt és kipróbált munkatársaink segítségével. Leggyakrabban pénzügyi, műszaki, jogi és építőipari jellegű szövegek szakfordítására van igény, így fordítói csapatunk tagjai e területeken kimagasló minőségű nyelvi átültetéseket biztosítanak. Az elkészített szakfordításokra 100%-os garanciát vállalunk.

Pontos, gyors, precíz szakfordítás

Kiemelt figyelmet szentelünk az általunk elkészített szakfordítások minőségi megfelelőségére. Ennek érdekében a kialakított munkafolyamat során a szakfordítót követően a fordítás legalább egyszer átnézésre kerül. Amennyiben Ügyfelünk igényt tart rá, a szakfordítást követően a dokumentum szakmai vagy nyelvi lektorálására is sor kerülhet. Ezen szolgáltatás ára a fordítási díj 50%-a.

OTP ref

Az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt tevékenysége befektetési alapkezelés, ezen belül közvetlenül, vagy közvetett módon ingatlanba fektető alapok kezelése. Nagy értékű ingatlanokkal kapcsolatos szerződések fordításában segítettünk öt éven át.

Milyen nyelveken vállalunk szakfordításokat?

A nyelvek teljes listáját a honlapon található "Árak" oldalon tudja megtekinteni. Amennyiben külön kérdése van, esetleg kéd idegen nyelv között kellene elvégezni a szakfordítást, érdeklődjön e-mailen a info@fnt-forditoiroda.hu címen, vagy telefonáljon a +36 20 974 75 71 telefonszámon. Kiemelt nyelveink közt szerepelnek az alábbiak:

Milyen szakterületeken vállalunk szakfordítást?

A szakterületek bővebb listáját a "Szolgáltatások" menüpontra kattintva tekintheti meg. Amennyiben ott nem szerepelne a keresett szakterület, használja telefonos vagy e-mailes elérhetőségünket, hogy pontos tájékoztatást tudjunk adni. Kiemelt szakterületeink a következők:

chs ref

A CHS Hungary Kft. a magyar számítástechnikai piac legnagyobb disztribútora, 1999. óta Magyarország TOP-200 vállalata között jegyzik. Az évek során licensz-, forgalmazási-, szállítási-, és számos egyéb típusú szerződés, jellemzően angol fordításában segítettünk.

Ők már minket választottak

További referenciák

Szakfordítás híreink

Ha eddig azt gondoltad, hogy a fordítói, szakfordítói munka száraz, talán kicsit unalmas, esetenként extrém szakmai - például amikor a traktorgumi zsírozásának lépéseit fordítjuk - akkor most ki kell ábrándítsalak. A szakfordítói munka izgalmas, érdekes, különleges. Mutatjuk is a hónap három legérdekesebb, legizgalmasabb feladatát.
Képzeld el, hogy azonnal le kell fordíttatnod egy szöveget, amihez nem elég egy – angolul felsőfokon beszélő – ismerősöd nyelvtudása, mivel most a legapróbb hiba is megengedhetetlen. Ha hozzánk fordulsz, garanciát vállalunk a hibátlan végeredményre, mert egyszerre többen gondozzuk a szövegedet. Mielőtt elmondjuk, hogyan, van egy hajmeresztőnek tűnő állításunk: nem baj, ha hibázol. Olvasd el, miért!
Manapság a szakmailag is elismert kutatások nagy részét felsőoktatási intézmények kutatói, professzorai vagy egyes esetekben hallgatói készítik el. Különösen igaz ez a természettudományi és műszaki jellegű szakterületekre, ahol laboratóriumok és drága felszerelés nélkül nehéz újat letenni az asztalra. A humán illetve gazdasági területeken már sokkal inkább jellemző a tudományos cikkek íróinak sokszínűsége, viszont alapvetően itt is a neves egyetemek szolgálnak az elismert munkák íróinak központjaként. Ez önmagában nem meglepő, azonban fontos szerepet játszik eredeti kérdésünkben:

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 12% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!