SzolgáltatásokKérjen ajánlatot most!

Hivatalos fordítás

Hivatalos fordítás

Belföldi vagy külföldi ügyintézésre szánt dokumentumait hivatalos fordítóirodánk megegyezőségi nyilatkozattal és pecséttel ellátva készíti el, az eredeti példány tartalmának megfelelően. Hivatalos fordítás kapcsán - tehát bizonyítványok fordítása, személyi jellegű okiratok, illetve szerződések hivatalos fordításához forduljon hozzánk bizalommal. Ezen felül céges iratok (pl. cégkivonatok) hiteles fordítását is vállaljuk.

Műszaki fordítás

Műszaki fordítás szolg
A magyarországi fordítóirodák között egyedülállóan magas minőségű műszaki fordításokat készítünk. Ezt ezen a területeken tevékenykedő ügyfeleink széles palettája is igazolja. Használati útmutatók, gépkönyvek, műszaki leírások, építészeti tervek, vagy akár A3-nál nagyobb méretű tervrajzok digitális fordítását is vállaljuk fordító irodánkban.

Pénzügyi fordítás

Pénzügyi fordítás szolg
Tapasztalt, gazdasági területeken gyakorlott szakfordítóink és közgazdász szakértőnk segítségével vállalati kimutatások, mérlegek és pénzügyi beszámolók, könyvvizsgálói jelentések, vagy akár több száz oldalas kiegészítő mellékletek fordítását is  magas minőségen vállaljuk.

Jogi fordítás

Jogi fordítás
Bízza ránk szerződések, okiratok, jogszabályok, jegyzőkönyvek, vagy bármilyen egyéb, komoly szaktudást igénylő dokumentumok fordítását. Minden szakfordítónktól elvárt a precíz és naprakész terminológia használata, ez pedig a kész fordítás minőségén is jól meglátszik

Honlapfordítás

Honlapfordítás

Céges és magán jellegű weboldalak, webáruházak, különböző típusú honlapok fordítását egyaránt vállaljuk. Fordítóinkat modern szoftverek segítik a tartalom formájának megőrzésében, az elkészült fordítás pedig minden esetben többszöri korrektúrázáson esik át. Funkcionális, interaktív, vagy informatív weboldalának fordításához forduljon hozzánk bizalommal!

Szerződés fordítás

Szerződés fordítás szolg
Jogi szakfordítóink sok éves tapasztalattal a hátuk mögött, nagy gyakorlattal, hozzáértéssel és odafigyeléssel készítik el a legkülönfélébb szerződések fordítását is. Legyen szó adásvételi, bérbeadói, megbízási, kötelmi, szállítási, tervezési, beruházási, vagy más jellegű szerződésről, a magas minőségű célnyelvi szöveget modern munkafolyamatunk és képzett csapatunk garantálja! 

Építőipari fordítás

Építőipari fordítás
Az építőipari fordítás a műszaki fordítás egy kisebb osztálya. Az építőiparban –különösen nemzetközi projektek esetén – nagy az igény a hosszú terjedelmű anyagok fordítására, általában sürgős határidővel. A pályázatok leadási határideje miatt a fordítás határidejének nem betartása nagy károkat okozhat, a kivitelezés során pedig a pontatlan fordítás a munkálatok elvégzésénél jelenthet gondot.

Tolmácsolás

Szakfordítás mellett a főbb európai nyelveken tolmácsolási szolgáltatásainkkal is állunk Ügyfeleink szíves rendelkezésére. Kedvező áron, személyre szabottan, az adott szakterületen képzett tolmáccsal és az alkalomnak leginkább megfelelő módon könnyítjük meg az idegen nyelvű kommunikációt.

Általános szövegek és levelezés fordítása

Fordítóirodánk munkatársai szakszövegek professzionális fordítása mellett általános jellegű szövegek, idegen nyelvű levelezések fordítását is vállalják. A tartalmi azonosságon kívül kiemelten fontos szerepet kap az eredeti forma megtartása is, így az elkészült fordítás teljes mértékben tükrözni fogja az eredeti dokumentum stílusát is.

Bizonyítvány fordítás

Fordítóink nagy tapasztalattal rendelkeznek különféle bizonyítványok fordításában. Az összes európai nyelv között, bármilyen jellegű bizonyítvány fordítását vállaljuk, az elkészült fordítást pedig igény szerint felár nélkül hivatalosítjuk is. A kész anyagot személyesen egyik irodánkban, vagy postai úton is el tudjuk juttatni Ügyfelünkhöz.

Szakdolgozat fordítás

Egyetemi kutatások, disszertációk, tézisek és szakdolgozatok fordítását számos nyelvre, köztük angolra és németre egyaránt vállaljuk. Az F&T Fordítóiroda szakfordítói gazdasági, pénzügyi, műszaki, építőipari és jogi területeken is jártasak, így garantáljuk a szakfordítás minőségét.

 

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!