NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR
Sokan vannak, akik azt gondolják, hogy a fordítóirodák ellenségesen tekintenek a Google Translate-ra de ez nincs így. Sőt! Hisszük, hogy a Google Translate-nek léteznek olyan előnyei, amelyeket ki kell használnod: ha egy szó, egy kifejezés érdekel, vagy nagyjából szeretnél képet kapni arról, hogy mi a tartalma egy szövegnek akkor hasznos is lehet számodra. Persze vannak hátrányai is. Mindent elmondunk ebben a cikkben.
Tovább
Felporszívózza helyetted a házadat, úgy, hogy semmit nem hagy ki, és lehet, hogy szebb munkát végez, mint Te. Lenyírja a füvedet, mindenhol milliméter pontosan. Beszélget veled, mintha élő ember lenne, sőt van, ahol a híradót is levezeti, arról nem is beszélve, hogy egyikük nemrég állampolgárságot kapott. Robotok, mesterséges intelligenciával. Miért ne lehetnének akár tolmácsok is? Elmondjuk.
Tovább
Kétségtelen, hogy a Google Translate segíthet neked akkor, ha egy-egy szót, fogalmat, kifejezést nem ismersz. Esetleg ha olyan szöveget kapsz, amit nem pontosan értesz, és a fordításhoz segítségre szorulsz; de vigyázz vele, mert néha meglepő dolgokra képes. Összeszedtünk neked néhány Google Translate hibát.
Tovább
Képzeld el, hogy sci-fi író vagy, és éppen annál a jelenetnél jársz, amikor két idegen civilizáció találkozik. Te hogyan oldanád meg a különböző lények, kultúrák közti kommunikációt? Úgy, mint a régi filmekben, amikor valamiért mindenki egy nyelvet beszélt? Vagy kitalálnál valamilyen érdekesebb megoldást? Amíg ezen gondolkodsz, összeszedünk neked néhány olyan példát, amit már kitaláltak.
Tovább
Éppen leszáll a repülőd az athéni reptéren. Egyetlen szót sem beszélsz görögül, de nem izgulsz, tudod, hogy a szemüveged/egy robot/a virtuális-valóság / egy program (amelyik neked jobban tetszik) folyékonyan, valós időben, hiba nélkül fordítja majd le neked azt, amit tudnod kell, és amit mondani akarsz a kétnapos konferencián. Vajon ez a fordítás jövője?
Tovább
1 | 2

Új szolgáltatás - online díjkalkulátor!

Nonstop fordítás szolgáltatásunkkal most akár e-mail váltás nélkül, azonnal konkrét díjszabást kaphat fordítási projektjére. Az online űrlap 2 perc alatt kitölthető, a fordítandó dokumentumok feltöltésével pedig kiszámoljuk a fordítás pontos árát, mennyiségi és ismétlődési kedvezményekkel együtt! A megrendelést akár azonnal véglegesítheti, vagy elküldheti a kapott árat e-mail címére. 

Tekintse meg online fordítási díjkalkulátorunkat!

Archívum

    Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

    Kérjen ingyenes próbafordítást!