NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR

Az elmúlt néhány millió évben az ember megtanulta, hogy a legtöbb kapcsolat akkor tud jól működni, ha hosszú távú. A hosszú távú kapcsolatoknak csak előnyei vannak: bizalomra épülnek, állandóságot nyújtanak, óvó és védő környezetet teremtenek. Ezért keresünk hosszú távra lakhelyet, párkapcsolatot, barátokat, ezért bízunk meg azokban, akiket már régen ismerünk, akikkel már dolgoztunk együtt. Ebben a cikkben most összegyűjtöttünk 5 érvet, hogy miért érdemes hosszú távra fordítóirodát keresned.

Tovább

Kis túlzással kijelenthető, hogy ma már szinte mindent el lehet intézni online. Például Hollandiában bizonyos esetekben nem feltétlen kell elmenned a háziorvosodhoz, elég csak interneten konzultálnod vele. Ha lehet „online” gyógyítani, akkor miért ne lehetnénk mi online fordítóiroda? Elmondjuk, miért jó neked, hogy online fordítóiroda vagyunk.

Tovább

Kint leszünk az Ipar Napjain! Ez egy olyan rendezvény, ahová több ipari szektorból (nehézfém, autó robotika, építészet, és még ezer más) érkeznek kiállítók és látogatók. Azért megyünk ki, és veszünk részt rajta személyesen, mert úgy gondoljuk, hogy vannak esetek, amikor a személyes kapcsolat döntő lehet. Olvasd el 4 érvünket, hogy miért találkozz velünk (akár ott) személyesen.

Tovább

Észrevetted azt, hogy különös pszichológiája van az áraknak? Azt simán elfogadod, hogy egy liter tej itthon sokkal olcsóbb, mint – mondjuk – Hollandiában. Azt is, hogy egy számítógépes játék itthon és Berlinben is 60 euróba kerül. Mégis, ha szolgáltatásról van szó, akkor kimondottan árérzékeny vagy, és nem fogadod el a külföldhöz közelítő árakat.

Tovább

Ezt a cikket kezdhetnénk úgy is, hogy a mai globalizált világban a fordítói munka egyszerűen elengedhetetlen: a gyógyszeripartól az autóiparig, a jogi, informatikai és marketing-szektorig minden iparágnak szüksége van fordításra annak érdekében, hogy a világ minden tájáról érkező vásárlókhoz a saját anyanyelvükön szóljanak. Ezért szükségünk van keményen dolgozó fordítókra. De milyen a fordítói munka? Hogyan lehet jellemezni? Íme az 5 szó.

Tovább
1 | 2

Új szolgáltatás - online díjkalkulátor!

Nonstop fordítás szolgáltatásunkkal most akár e-mail váltás nélkül, azonnal konkrét díjszabást kaphat fordítási projektjére. Az online űrlap 2 perc alatt kitölthető, a fordítandó dokumentumok feltöltésével pedig kiszámoljuk a fordítás pontos árát, mennyiségi és ismétlődési kedvezményekkel együtt! A megrendelést akár azonnal véglegesítheti, vagy elküldheti a kapott árat e-mail címére. 

Tekintse meg online fordítási díjkalkulátorunkat!

Archívum

    Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

    Kérjen ingyenes próbafordítást!