NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR

Műszaki fordítás

A magyarországi fordítóirodák között egyedülállóan magas minőségű műszaki fordításokat készítünk. Ezt ezen a területeken tevékenykedő ügyfeleink széles palettája is igazolja. Használati útmutatók, gépkönyvek, műszaki leírások, építészeti tervek, vagy akár A3-nál nagyobb méretű tervrajzok digitális fordítását is vállaljuk fordítóirodánkban.

több infó

Gazdasági és pénzügyi fordítás

Tapasztalt, gazdasági területen gyakorlott szakfordítóink és közgazdász szakértőnk segítségével vállalati kimutatások, mérlegek és pénzügyi beszámolók, könyvvizsgálói jelentések, vagy akár több száz oldalas kiegészítő mellékletek fordítását is magas minőségen vállaljuk.

több infó

Szerződés fordítás

​Jogi szakfordítóink sok éves tapasztalattal a hátuk mögött, nagy gyakorlattal, hozzáértéssel és odafigyeléssel készítik el a legkülönfélébb szerződések fordítását is. Legyen szó adásvételi, bérbeadói, megbízási, kötelmi, szállítási, tervezési, beruházási, vagy más jellegű szerződésről, a magas minőségű célnyelvi szöveget modern munkafolyamatunk és képzett csapatunk garantálja! 
több infó

Megbízható, gyors és precíz szakfordítás

Jól tudjuk, hogy a sikeres üzlet az elégedett vásárlókban, illetve a hosszú távú partnerekben, ügyfelekben rejlik. Ebből kifolyólag kötelességünknek érezzük, hogy a piacon igénybe vehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk, a lehető legkedvezőbb áron.  Azzal is tisztában vagyunk, hogy nem könnyű megbízható szolgáltatót találni, hiszen egy jó fordítóirodának három alapvető, elengedhetetlen feltételnek kell megfelelnie: szakmai ismeretek (know-how), hitelesség, és elérhetőség.

Munkatársaink

Az F&T munkatársai sokéves tapasztalattal és gyakorlattal a hátuk mögött, az új technológiák és terminológiák folyamatos nyomon követésével biztosítják az általuk elkészített fordítások kiemelkedő minőségét. Munkájukat hasonló nyelvi végzettségű lektorok és szakértők ellenőrzik, hogy Ön tökéletes fordítást kapjon.  Meglévő és leendő Ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy megrendeléseiket a legjobb képességeink szerint, magas színvonalon teljesítjük.

Kiemelt referenciák

Egy fordítóiroda hitelességéről annak eredményei, illetve elégedett ügyfeleinek széles skálája árulkodhat. Több mint 20 éves múltunkra visszatekintve nem csupán nagy presztízzsel rendelkező megrendelőinkre, de kitűnő, exkluzív fordítói gárdánkra is egyaránt büszkék vagyunk. A magyar fordítóirodák között egyedülálló üzleti kapcsolatot ápolunk számos nagyvállalattal, mint az Aquis Innovo, Mapei Kft,  Bonafarm Csoport és a Ness Hungary.

 

Forduljon hozzánk bizalommal!

Kollégáinkkal a hét minden napján fogadjuk és feldolgozzuk Ügyfeleink beérkező megrendeléseit, amelyeken fordítóink szükség szerint hétvégén, az esti órákban vagy akár éjjel is tudnak dolgozni. Dinamikus fájlkezelő rendszerünknek és tárhelyünknek, kvázi folyamatos nyitva tartásunknak, továbbá budapesti fordítóiroda lévén elhelyezkedésünknek köszönhetően mindig készen állunk Ügyfeleink megkereséseire.

Új szolgáltatás - online díjkalkulátor!

Nonstop fordítás szolgáltatásunkkal most akár e-mail váltás nélkül, azonnal konkrét díjszabást kaphat fordítási projektjére. Az online űrlap 2 perc alatt kitölthető, a fordítandó dokumentumok feltöltésével pedig kiszámoljuk a fordítás pontos árát, mennyiségi és ismétlődési kedvezményekkel együtt! A megrendelést akár azonnal véglegesítheti, vagy elküldheti a kapott árat e-mail címére. 

Tekintse meg online fordítási díjkalkulátorunkat!

több infó

Blog

Nov
07

Sokan úgy képzelik el a fordítókat, mint a Star Wars-ból Thripiót (C-3PO) aki a galaxis összes nyelvét érti és beszéli, szóval a fiordító is úgy vált a nyelvek között, hogy oda sem figyel, igaz? Nos, ez volt az első fordítói mítosz, de jöjjön még néhány.

  • OTP Ingatlan Alapkezelő Zrt.  2010 óta vesszük igénybe az F&T Fordítóiroda szolgáltatásait. Főleg ingatlanpiaci és banki témájú dokumentációk fordításával fordulunk az irodához. Hozzáállásuk és munkájuk tökéletesen megfelel elvárásainknak - Molnár Lili, ingatlangazdálkodási igazgató
  • AGMI Zrt. Együttműködésünket minden esetben az igényes szakmai munka és a rugalmasság jellemezte. A szakmai nyelvezetet helyesen alkalmazzák, elvárásainknak tökéletesen megfelelnek. Gyorsaságuk gyakran hozzásegített bennünket feladataink határidőre történő teljesítésében.  – Majoros András, Laboratóriumvezető
  • SIG Air Handling Hungary Kft. A korábban megkeresett irodákhoz képest az F&T kifejezetten jó minőségű fordításokat készített, ezért is választottuk őket. Mindig gyorsan reagálnak megkereséseinkre, és árazásuk is igen kedvező. - Oszlánszki Tibor, ügyvezető igazgató
  • RAL Elektro Kft. Teljesen meg vagyunk elégedve a kapott szolgáltatással. Sokszor sürgős fordításokra van szükségünk, és eddig mindig időben meg is kaptuk ezeket, néha még korábban is. - Gyuricskó Anna
  • Králik és Tsa. Kkt. Sok különböző jellegű fordítanivalót küldtünk már az F&T Fordítóirodának, mindegyik munkájukkal elégedettek voltunk. Munkájukról és hozzáállásukról csak pozitívan tudok nyilatkozni. - Králik Károly, ügyvezető igazgató
  • Total Studio Kft. Nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatással. Sok fordítóirodával voltunk már kapcsolatban, de a megfelelő ár és minőség arány miatt, a jövőben biztosan csak Önökhöz fogunk fordulni.
  • RBT Europe Kft. Számomra a legjobb fordító iroda az F&T! Gyorsak, precízek, pontosak. Bármilyen szövegről is legyen szó, mindig tökéletes, minőségi munkát végeznek és mindezt korrekt áron.  Szívből ajánlom Őket mindenkinek! - Harangozó Edit, ügyvezető igazgató

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!