Projekt koordinátorKérjen ajánlatot most!

Projekt koordinátor

 

Lételemed a szervezkedés? Részmunkaidős állást keresel? Fontos számodra, hogy átlásd a teljes folyamatot? Akkor jó hírünk van, nálunk mindezt megtalálod. Óbudai fordítóirodánkba keresünk részmunkaidős projekt koordinátort, aki a teljes fordítási folyamatot megszervezi, kommunikál az ügyfelekkel, árajánlatokat készít, figyelemmel követi a határidőket, koordinálja és ellenőrzi a fordítók munkáját, vezeti a szükséges nyilvántartásokat. Pályakezdő vagy? Nem gond, mi örömmel látunk és mindenre megtanítunk, ami a munkavégzés szempontjából fontos.

 

Cserébe lehetőséget biztosítunk az önálló munkavégzésre (néha egyedül leszel az irodában), ráadásul megegyezés szerinti, rugalmas munkaidőben dolgozhatsz korrekt fizetésért és az alapbéren túli teljesítményalapú bónuszért.

 

Mit várunk tőled cserébe?

  • Magas szintű angol és / vagy német nyelvtudás - mégis csak egy fordítóiroda vagyunk :)
  • Legyél egy kicsit nyelvtanmániás, legyen kiváló a helyesírásod
  • Legyél megoldás-orientált, aki nem ismer lehetetlent!
  • Sajnos mint minden projektmunkának, ennek is vannak kevésbé izgalmas, adminisztratív részei, ezért fontos számunkra, hogy jól tudd használni az MS Office programokat és lételemed legyen a pontosság. Minden más szükséges program (AdobePro, Memoq) használatára megtanítunk!

 

Ezen kívül örülünk, ha rendelkezel:

  • Szakfordítói végzettséggel (Ebben az esetben munkaidőn túl lehetőséget biztosítunk fordítási munkára is.)
  • Felsőfokú végzettséggel
  • Projektmenedzseri tapasztalattal
  • Vagy haladó szinten tudod bűvölni az Office-t, főleg a Word-öt.

 

Fényképes önéletrajzos jelentkezésedet Vince Péternek tudod küldeni, az info@fnt-forditoiroda.hu e-mail címre ("Projekt koordinátor pozíció" tárggyal). 

Második lépésként kapni fogsz egy rövid, 1 oldalas magyar próbaszöveget, amit legjobb képességeid szerint kell ellenőrizned, javítanod. A kiválasztás befejezéseképp végül pedig behívunk egy személyes interjúra.

Jelentkezz hozzánk

Amennyiben úgy gondolod, hogy ez a munkakör megfelelne számodra, várjuk fényképes önéletrajzos jelentkezésedet az info@fnt-forditoiroda.hu e-mail címre ("Projekt koordinátor pozíció" tárggyal), Vince Péternek címezve.

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!