NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR

Szerb fordításKérjen ajánlatot most!

Professzionális szerb fordítás magas színvonalon

Profi szerb magyar fordító szolgáltatás - Az F&T Fordítóiroda fordítói csapata számos olyan képesített szerb fordítóval és szakfordítóval büszkélkedhet, akik szakterületek széles palettáján jártasak, okleveles végzettséggel különféle iparágakban. Magas fokú szerb nyelvtudásuk segítségével Ügyfeleink csak és kizárólag a legtökéletesebb szerb fordításokat kapják kézhez.

Szerb magyar fordító - fordítás szerbről magyarra

A szerb nyelven íródott dokumentumok általában a szerb nyelv cirill betűs ábécéjét használva jutnak el hozzánk. Fontos kiemelnünk, hogy ez egy kicsit eltér az orosz cirill betűktől, ennek tudatában pedig garantáljuk, hogy a magyar - szerb fordításokat, illetve fordítva is persze a szerb - magyar fordításokat, csak szerb fordítóinkkal végeztetünk. Természetesen amennyiben arra Ügyfelünk igényt tart, a szerb fordítást latin írásmódon is el tudjuk készíteni.

A szerb nyelv fontossága

Szerb - magyar fordításokra illetve magyar - szerb fordítóirodára meglepően sok Ügyfelünk tart igényt. Ennek köszönhetően állítottuk össze azt a szakfordítói és lektori csapatot, amely ezen igényeket 100%-ig ki tudja elégíteni. De miért is van ekkora szükség szerb fordításokra? A balkán területén 3 országban hivatalos nyelvként tartják számon, 6 másik államban pedig egy elismert kisebbségi nyelv. Körülbelül 10 millióan beszélik anyanyelvükként, ebből pedig majdnem 9 millió a volt Jugoszlávia területén él. Hazánkhoz való közelségéből adódóan nem meglepő, hogy csupán földrajzi okokból kifolyólag is a magyar-szerb kapcsolat máig fennáll.

Szerb-magyar gazdasági kapcsolatok

Tapasztalataink szerint Magyarországon sok olyan vállalat működik, amelynek valamilyen módon külföldi, szerb érdekeltsége is van. Legyen szó csupán egy exportőr vállalatról, aki déli szomszédunk felé viszi itthon termelt áruit, vagy egy vegyes tulajdonlású multinacionális cégről, pusztán gazdasági megfontolásokból is sokszor van szükség egy megbízható fordítóiroda segítségére szerbről magyarra, illetve magyarról szerbre történő fordítások esetén.

Kérjen ajánlatot!

További fájl hozzáadása

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!