NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR

Általános szövegek és levelezés fordításaKérjen ajánlatot most!

Általános szövegek és levelezés fordítása

Fordítóirodánk munkatársai szakszövegek professzionális fordítása mellett általános jellegű szövegek, idegen nyelvű levelezések fordítását is vállalják. A tartalmi azonosságon kívül kiemelten fontos szerepet kap az eredeti forma megtartása is, így az elkészült fordítás teljes mértékben tükrözni fogja az eredeti dokumentum stílusát is.

Teljes titoktartás

Kényes és kellemetlen ügy feltárni privát leveleink tartalmát egy harmadik fél előtt, azonban olykor ez sajnos elkerülhetetlen. Amennyiben úgy dönt, hogy megbízza cégünket a fordítási feladattal, úgy minden információt bizalmasan kezelünk. A munka befejeztével a dokumentumot és az eredeti levél nálunk lévő másolatát is töröljük – amennyiben Ügyfelünknek nincs ellenkezőleges kérése.

Levelek, e-mail- és üzenetváltások fordítása

Az internet korában az országok közti határvonalak egyre kevesebb akadályt jelentenek az élet különböző területein, különösen igaz ez a kommunikációra. Több millió e-mail kerül kiküldésre minden nap, a világ legkülönbözőbb tájaira. Ebből adódóan a nyelvi korlátok miatt egyre többen keresnek olcsó, megbízható fordítói szolgáltatásokat. Sokak megelégszenek a gépi fordítás középszerű minőségével, azonban jól tudjuk, ezt nem mindenki teheti meg. Lehet szó bizalmas információkkal bíró, vagy részletekbe menő üzenetekről, amiket pontosan és precízen kell lefordítani. Az F&T fordítóiroda munkatársai ekkor tudnak segíteni.

Általános fordítás – stílus és forma

Bármilyen fordítási feladattal fordul hozzánk, biztos lehet benne, hogy fordítóink és szerkesztőink mindent megtesznek azért, hogy a fordítás az eredeti dokumentum szerkezetét és stílusát tükrözze. Legyen szó levelek, meghívók, prezentációk, bemutatók, önéletrajzok vagy egyéb szövegek fordításáról, a formai és tartalmi követelményeknek is 100%-ig eleget teszünk Ügyfeleink megelégedése érdekében.

Kérjen ajánlatot!

További fájl hozzáadása

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!