NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR

Bizonyítvány fordításKérjen ajánlatot most!

Kérjen ajánlatot!

További fájl hozzáadása

Bizonyítvány fordítás

Bizonyítvány fordítás

Fordítóink nagy tapasztalattal rendelkeznek különféle bizonyítványok fordításában. Az összes európai nyelv között, bármilyen jellegű bizonyítvány fordítását vállaljuk, az elkészült fordítást pedig igény szerint felár nélkül hivatalosítjuk is.

Bizonyítványok hivatalos fordítása

Fordítói csapatunkban csak olyan képzett és tapasztalt szakfordítók kapnak helyet, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek hivatalos és szakszövegek fordítása terén, biztosítva az elkészült munka tökéletes minőségét. Bármilyen európai nyelvpár között gyorsan és megbízhatóan készítjük el a fordítást, amelyet végül megegyezőségi nyilatkozattal és pecséttel hivatalosítunk. A fordítás elkészültét követően azt személyesen irodánkban, vagy postai úton tudjuk visszajuttatni Ügyfelünkhöz. A fordítási díjat ekkor a helyszínen készpénzben, vagy bankszámlás utalással tudja rendezni.

Kedvezményes ár, felár nélkül

A fordítóirodák közt egyedinek mondható gyakorlatunkból adódóan nem számolunk fel semmiféle felárat a fordítás hivatalosításáért. Minden bizonyítvány fordítási díját az érvényes irányáraink alapján számoljuk ki.

Milyen bizonyítványok fordítását vállaljuk?

Egy szóval: bármilyet. Az F&T fennállása során számtalan típusú bizonyítvány fordításával volt már dolgunk.

 • Tanulmányi bizonyítványok
  • Általános iskolai, érettségi bizonyítványok
  • Felsőoktatási diplomák
  • Egyéb képzések (pl. OKJ, stb.) teljesítését igazoló okmányok
  • Szakmunkás bizonyítvány fordítása
 • Erkölcsi bizonyítvány fordítása
 • Születési anyakönyvi kivonat fordítása
 • Házassági anyakönyvi kivonat fordítása
 • Jogosítvány hiteles fordítása

Gyors és precíz munkafolyamat

Munkatársainkkal igyekszünk a lehető legkedvezőbb áron a legtöbbet nyújtani Ügyfeleinknek. Ezért hoztuk létre a bizonyítványok hivatalos fordítására kialakított új munkafolyamatot, amely segítségével az eddigieknél is gyorsabban tudunk precíz fordításokat készíteni. Szakfordítóink minden esetben figyelembe veszik a bizonyítvány jellegét, a szóhasználatot és a terminológiát. Ezt korábbi fordításaink széles archívumának segítségével teszik meg, így biztosítva a bizonyítvány fordítására kerülő kifejezések pontosságát, konformitását.  

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!