NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR

Szakdolgozat fordításKérjen ajánlatot most!

Szakdolgozatok és disszertációk gyors, szakmai fordítása

Szakmai kutatások, egyetemi disszertációk, tézisek és szakdolgozatok fordítását számos nyelvre, köztük angolra és németre egyaránt vállaljuk. Az F&T Fordítóiroda szakfordítói gazdasági, pénzügyi, műszaki, építőipari és jogi területeken is jártasak, így garantáljuk a szakfordítás minőségét. Terjedelemtől és szakterülettől függően a fordítást rövid időn belül is el tudjuk végezni, szükség esetén egyszerre több szakfordítóval dolgozva. Az így gyorsabban elkészült fordítást igény szerint lektoráljuk, majd pedig a kívánt formátumban juttatjuk el megrendelőnknek.

Kutatás külföldi publikálása

Hazánk elit egyetemei évről évre kitűnő tudományos cikkeket és kutatásokat publikálnak, legyen szó az ott tanító tanárok és professzorok munkásságáról, vagy az ott tanuló mesterszakos és PhD hallgatók diplomamunkáiról. Ezek a tanulmányok általában magyar nyelven készülnek el, az adott intézmény saját felhasználására. A nyelvi korlátokból adódóan sajnos még a legkiemelkedőbb munkákat is igen nehéz nagy nemzetközi nyilvánosságra hozni, mindenképpen szükséges annak professzionális angol, vagy német fordítása. Az F&T Fordítóiroda ebben szeretne segítséget nyújtani az egyetemek és a szerzők számára egyaránt.

Kérjen ajánlatot!

További fájl hozzáadása

elte ref

Magyarország egyik legnevesebb felsőoktatási intézményének bölcsészettudományi karán számos tanulmány és cikk született. Ezek közül volt szerencsénk néhányat magyarról angolra fordítani, majd pedig anyanyelvi lektor segítségével lektorálni.

Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

Kérjen ingyenes próbafordítást!