NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR

5 érv a fordítóiroda mellett

Sokkal több mint 5 érvet tudnánk felsorolni amellett, hogy miért érdemes fordítóirodára bíznod az idegen nyelvű szövegeid pontos fordítását, de mi most csak az 5 legfontosabbal foglalkozunk miközben néhány tévhittel is leszámolunk.

5 érv a fordítóiroda mellett

1.) Képzett nyelvészeink vannak

Lefordítani egy szöveget sokkal több, mint lefordítani egy szöveget. Ha hozzánk jössz, képzett fordítóink várnak, akik a legszofisztikáltabb, legárnyaltabb kifejezést, mondatod, szót is tökéletesen fogják fordítani.

2.) Nem drága, nem tart hetekig

Ma már ne úgy képzelj el egy fordítóirodát, mint az 1980-as években amikor hosszú hajú bölcsészlányok ülnek, zöld kockás ingben, nagy könyvek között, bőrfotelben, lámpafénynél, és nagyon lassan fordítanak különböző szövegeket, drágán. Ez nem igaz, ha igaz lenne mi csinálnánk meg az első olcsó és gyors fordítóirodát. Egy-egy szöveg lefordítása nem drága, és mi például kifejezetten büszkék vagyunk arra, hogy gyorsak is vagyunk. Nézd meg. http://www.fnt-forditoiroda.hu/rolunk

3.) Szakszöveg/specialisták

Lehet, hogy a szomszéd lány (girl next door) remekül beszél angolul, de egy jogi, vagy építési szakszöveget, vagy egy leletet, netán szakdolgozatot, tényleg ne vele fordíttass. Nem csak azért ne, mert rutintalan (hacsak nem az a szakmája) hanem azért se, mert nem engedheted meg magadnak sem a hibázást, sem a csúszást. Bízd a mi specialistáinkra, van felkészült fordítónk.

4.) Kulturkülönbségek, nüanszok

Amikor egyik nyelvről a másikra fordítunk, akkor figyelni kell az adott nyelvek kulturális stilisztikájára is (van amit magyarul kimondunk, angolul leírni sem illik, vagy fordítva). Erre egy profi, rutinos fordító tud figyelni.

5.) Lektor

Ha lefordítottál valamit (akkor is így van, ha magyarul írtad) szükséged lesz egy lektorra. Ő az a „független szakértő” aki a legutolsó kontroll: elolvassa, és ha kell, a fordító – idegen nyelvű szövegét – javítja ki. Ő a legmagasabb kontroll, ami létezik. Mi minden szakmai szöveg esetén javasoljuk azért, hogy a kész fordítás biztosan hibátlan legyen.

Neked mit fordíthatunk? http://www.fnt-forditoiroda.hu/rolunk

Árajánlatot adunk 2 órán belül!
Vissza

Új szolgáltatás - online díjkalkulátor!

Nonstop fordítás szolgáltatásunkkal most akár e-mail váltás nélkül, azonnal konkrét díjszabást kaphat fordítási projektjére. Az online űrlap 2 perc alatt kitölthető, a fordítandó dokumentumok feltöltésével pedig kiszámoljuk a fordítás pontos árát, mennyiségi és ismétlődési kedvezményekkel együtt! A megrendelést akár azonnal véglegesítheti, vagy elküldheti a kapott árat e-mail címére. 

Tekintse meg online fordítási díjkalkulátorunkat!

Archívum

    Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

    Kérjen ingyenes próbafordítást!