NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR

2015 – Az F&T Fordítóiroda megújulása

Mit tehet egy fordítóiroda annak érdekében, hogy megtartsa növekedési pályáját, és Ügyfelei számára továbbra is kifogástalan fordításokat biztosítson? A válasz: innováció és megújulás

2015 – Az F&T Fordítóiroda megújulása

Hazánkban a fordítói szakma, illetve maga a fordítói iparág is egy telített, versenytársakkal bővelkedő piac. A „fordítóiroda” kulcsszó beírását követően a Google keresőmotorja több mint 190.000 találatot kínál fel, ezek közül pedig tapasztalataink szerint akár az ötvenedik találati oldalon túl is új nevekbe futhat a lelkes kutató. Röviden összefoglalva, cégek és magánszemélyek egyaránt fordítóirodák széles skálájából tudnak választani, amennyiben erre igényük támad.

Állítjuk, hogy ez a kiélezett versenyhelyzet nem csupán Önnek jelent előnyt, hanem cégünkre is pozitívan hat. Hogy pontosan milyen módon? Célunk, hogy meglévő ügyfeleink megrendeléseit a jelenleginél is effektívebben teljesítsük, továbbá a közeljövőben partnereink és megrendelőink körét intenzíven bővítsük. Ezen ambíciókat szem előtt tartva, a piac állapotára reagálva és a hatékonyabb fordítói munkavégzést kitűzve lépett fordítóirodánk egy új fázisba, az eszközölt fejlesztéseknek köszönhetően.

Új honlapunk jól szemlélteti megújult profilunkat, amely ötvözi a modernizált munkafolyamatot és az eddigi professzionális és ügyfélorientált hozzáállásunkat is. Budapesti fordítóirodánk már egy belvárosi, és egy III. kerületi irodával is rendelkezik, fájlkezelő rendszerünk pedig biztonságosabb és gyorsabb, mint valaha.

Mindezekmellett fordítói csapatunkat is bővítettük, az igazán sürgős megrendelések kifogástalan teljesítése érdekében.

Az F&T Fordítóiroda 1991 óta folyamatosan állt Ügyfelei rendelkezésére, ez pedig 2015-től sem lesz másként. Megújulásunkra tekintettel 2015 szeptember 20-ig minden ügyfelünk első két megrendelésére különleges kedvezményt kínálunk! Az akció részleteit fordítási árainknál tekintheti meg.

Tegyen minket próbára!

Árajánlatot adunk 2 órán belül!
Vissza

Új szolgáltatás - online díjkalkulátor!

Nonstop fordítás szolgáltatásunkkal most akár e-mail váltás nélkül, azonnal konkrét díjszabást kaphat fordítási projektjére. Az online űrlap 2 perc alatt kitölthető, a fordítandó dokumentumok feltöltésével pedig kiszámoljuk a fordítás pontos árát, mennyiségi és ismétlődési kedvezményekkel együtt! A megrendelést akár azonnal véglegesítheti, vagy elküldheti a kapott árat e-mail címére. 

Tekintse meg online fordítási díjkalkulátorunkat!

Archívum

    Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

    Kérjen ingyenes próbafordítást!