NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR

Építőipari fordítás

Építkezés! Aki egyszer már építkezett (vagy akár csak felújított), az bizony jól tudja, hogy ez nem ám valami rózsaszín leányálom, ahol a megálmodott ház/lakás egyik napról a másikra elkészül. Nem csupán jó kőművest, burkolót kell találnunk ilyenkor, de legelőször egy jó tervezőt, aki álmainkat papírra veti a hatályos jogszabályoknak megfelelően.

Építőipari fordítás

Az építkezést pedig csak bonyolítja, ha valamiért – például egy nemzetközi projekt esetén - a tervek lefordítására kényszerülünk. Az építőipari fordítások nagyon speciális területet ölelnek fel, hiszen ilyenkor nem csak a szöveghűségre és pontosságra kell törekedni, de a formai elemekre is nagy hangsúlyt kell fektetni. Ehhez pedig nem elég a célnyelv vagy az építőipar szókincsének ismerete.

 

Az ilyen feladatok korrekt ellátásához a nyelvtudáson túl építőipari és/vagy épületgépészeti területen szerzett (felsőfokú) végzettség is szükséges, hiszen csak így garantálható a nyelvileg és szakmailag is kifogástalan építőipari szakfordítás.

Nem csupán magánszemélyeknek, hanem cégeknek is rendelkezésére állunk, akár építőipari pályázatok alkalmával is. Ne essen el egy remek lehetőségtől csak azért, mert a kiírt pályázat nemzetközi és a dokumentációkat nem a megfelelő terminológiával vagy formában ültették át a célnyelvre!

építőipari fordítás szakszerűen és garanciával

Pályázatok, tervdokumentációk, kiviteli dokumentációk, gépészet, a tervezéstől a kivitelezésig! Nyelvileg és szakmailag is magasan képzett fordítóink rekordidő alatt készítik el Önnek az építőiparra vonatkozó fordításokat!

A Szolgáltatások / Építőipari fordítás menüpontunk alatt található e szolgáltatásunk részletes leírása, míg a teljes építőipari referencialistánk megtekinthető a referencia oldalunkon.

Hívjon minket! +36 20 974 75 71 vagy kérjen ajánlatot: forditas@szak-forditas.hu

Árajánlatot adunk 2 órán belül!
Vissza

Új szolgáltatás - online díjkalkulátor!

Nonstop fordítás szolgáltatásunkkal most akár e-mail váltás nélkül, azonnal konkrét díjszabást kaphat fordítási projektjére. Az online űrlap 2 perc alatt kitölthető, a fordítandó dokumentumok feltöltésével pedig kiszámoljuk a fordítás pontos árát, mennyiségi és ismétlődési kedvezményekkel együtt! A megrendelést akár azonnal véglegesítheti, vagy elküldheti a kapott árat e-mail címére. 

Tekintse meg online fordítási díjkalkulátorunkat!

Archívum

    Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

    Kérjen ingyenes próbafordítást!