NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR

Oltási igazolás fordítás

Napról napra változik, hogy határátlépések során melyik országban milyen típusú oltási igazolás szükséges, hol fogadják el, hány éves kortól kell, vagy mivel váltható ki. A magyar oltási igazolás egy hivatalos okirat, amit az oltás időpontjában kapunk meg – ugyanakkor sajnos sokan csak magyar nyelven jutottak hozzá. Ha ezt a problémát orvosolni akarjuk, akkor egy fordítóiroda (vagy a háziorvosod) közbenjárásával kaphatod kézhez az angol igazolást.

Oltási igazolás fordítás

Milyen problémákba ütközhetünk?

Az első gond az, hogy valamilyen releváns dokumentum nélkül nehezen utazhatsz külföldre (ilyen lehet az oltási igazolás, vagy negatív teszt, ha az adott ország elfogadja). Az is gond, hogy szinte oltóanyagonként változik, hogy éppen melyik országba, és milyen feltételekkel engednek be. De talán a legnehezebb az, hogy bár létezik kétnyelvű oltási igazolás (és kétségkívül ingyenesen letölthető a sablon), de vissza kell vele menned vagy az oltópontra, vagy a háziorvosodhoz, ahol kaptad. Ez rengeteg idő, utánajárás, és (egy picit) talán veszélyes is – nyilván nem szívesen megyünk vissza a rendelőbe.

A jó hír viszont az, hogy ha már megvan mind a kettő oltásod, akkor egyre több helyre utazhatsz.

Az orvos is kiállíthatja, de vannak buktatók

A kristálytiszta helyzet az, hogy ingyen is megszerezhető az angol oltási igazolás, hiszen a kormány hivatalos oldalán megtalálhatod a sablont, amit letöltve – ahogy már említettük – visszamehetsz vele az orvoshoz, aki ki fogja neked tölteni. Ha ezt az utat választod arra kell figyelned, hogy biztosan a jót töltsd le, legyen időpontod, és az orvos ne hibázzon a kitöltésnél.

Ugyanakkor egy kedves ügyfelünk tapasztalata ettől kissé eltért. Ő már a második oltására magával vitte az angol sablont, de mégis csak a magyar igazolást töltötték ki neki. Ezután azt az információt kapta, hogy küldje el a magyar oltási igazolást egy e-mail címre, és néhány napon belül e-mailben visszaküldik az angol nyelvűt.

Van azonban más út is: a fordítóiroda által kiállított, lefordított, hivatalos okiratként a határokon elfogadják az oltási bizonyítványt.

Lefordítjuk az oltási igazolást

Az általunk lefordított oltási igazolás(és mi bármilyen nyelvre lefordítjuk) nem igényel személyes kontaktot, és azonnal (akár 4 órán belül) készen van. Nem kell időpontot kérned az orvostól, nem kell eljönnöd érte, minden mehet online, és mindössze nettó 7.500 forint (ha nem csak egy igazolásra van szükséged, akkor 4.500 forint/darab).

Ez nem csak azért hasznos számodra, mert biztosan meglesz az igazolás, hanem azért is, mert szinte azonnal hozzájutsz. Természetesen hitelesítjük, így már másnap utazhatsz a segítségével azokba az országokba, amelyekkel a magyar kormánynak sikerült megállapodást kötni arról, hogy elfogadják (ezen országok száma folyamatosan bővül).

Intézd el gyorsan, biztosan, fennakadások nélkül az oltási igazolást velünk és utazz akár holnap.

Árajánlatot adunk 2 órán belül!
Vissza

Új szolgáltatás - online díjkalkulátor!

Nonstop fordítás szolgáltatásunkkal most akár e-mail váltás nélkül, azonnal konkrét díjszabást kaphat fordítási projektjére. Az online űrlap 2 perc alatt kitölthető, a fordítandó dokumentumok feltöltésével pedig kiszámoljuk a fordítás pontos árát, mennyiségi és ismétlődési kedvezményekkel együtt! A megrendelést akár azonnal véglegesítheti, vagy elküldheti a kapott árat e-mail címére. 

Tekintse meg online fordítási díjkalkulátorunkat!

Archívum

    Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

    Kérjen ingyenes próbafordítást!