NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR

Specializáció, a fordítóiroda profilja

Minden vállalkozást az általa létrehozott termék, vagy nyújtott szolgáltatás felé támasztott igény táplál. Ezt az igényt érdemes és ésszerű a lehető legeffektívebb és legjobb módon kielégíteni. Részben ennek köszönhetően a specializáció, egy adott szegmens vagy szakterületre való fókuszálás egy elfogadott vállalati stratégia.

Magyarországon számos fordítóiroda tevékenykedik, legtöbbjük pedig azt állítja, hogy a fordítandó anyag jellegére való tekintet nélkül képesek 100%-os fordítási munkát produkálni. Ez az állítás azonban ritkán állja meg a helyét; egyszerűen lehetetlen a létező összes szakterületen megfelelő szakembereket és fordítókat találni, különösen a kevésbé népszerű nyelvek esetén.

Ésszerű tehát a fordítóiroda rendelkezésére álló erőforrásokat oly módon fókuszálni, hogy a szolgáltató egy-egy szakterület specialistájává váljon. Tapasztalataink szerint hazánkban vannak irodák, amelyek ezt az elvet követik, azonban a túlnyomó többség így is azzal a bátor (és hamis) kijelentéssel él, hogy minden területen otthonosan mozognak.

Kiemelt szakterületek

Ahogy azt weboldalunk is jól szemlélteti, az F&T fordítóiroda három kiemelt szakterületet választott: ezek az építőipari, műszaki és pénzügyi fordítás. Az elmúlt évtized során céltudatosan kiválasztottuk azokat a szakfordítókat, akik ezen a három szakterületen átlagon felüli, hibátlan teljesítményt nyújtottak. A mai napra a hasonló jellegű megrendeléseket csak és kizárólag ez a kipróbált és tapasztalt fordítói csapat készíti el, ezzel garantálva az elkészült munka minőségét.

Pénzügyi fordításokat készítő kollégáink kivétel nélkül rendelkeznek vállalati háttértudással, karrierjük során első kézből ismerhették meg azokat a szakmai fortélyokat, amelyekről jelenlegi fordítási munkáik szólnak. Diplomás közgazdászokkal is dolgozunk, gazdasági és pénzügyi szakfordítókkal, akik képesítésüket a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezték meg.

Építőipari és műszaki fordításokért felelős munkatársaink között mérnöki, építész, és egyéb, műszaki jellegű végzettség birtokában lévő szakfordítókat találhat.

A megfelelő fordítóiroda a megfelelő munkára

Érdemes megfontolni, alaposan átgondolni, hogy melyik fordítóirodát bízzuk meg fordításunk elkészítésével. Azt tanácsoljuk, hogy amennyiben a kiszemelt iroda honlapján nem talál külön leírást arról, hogy az adott szakterületen egyáltalán képesek-e fordítani, inkább keressenek tovább.

 

Árajánlatot adunk 2 órán belül!
Vissza

Új szolgáltatás - online díjkalkulátor!

Nonstop fordítás szolgáltatásunkkal most akár e-mail váltás nélkül, azonnal konkrét díjszabást kaphat fordítási projektjére. Az online űrlap 2 perc alatt kitölthető, a fordítandó dokumentumok feltöltésével pedig kiszámoljuk a fordítás pontos árát, mennyiségi és ismétlődési kedvezményekkel együtt! A megrendelést akár azonnal véglegesítheti, vagy elküldheti a kapott árat e-mail címére. 

Tekintse meg online fordítási díjkalkulátorunkat!

Archívum

    Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

    Kérjen ingyenes próbafordítást!