NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR

Tolmácsgép a fülünkben?

Több tudományos-fantasztikus filmben megjelent már a valós idejű, azonnali fordítást lehetővé tevő technológia. Eddig csak a képernyőn láthattunk ilyen masinákat, a közeljövőben piacra lépő Pilot azonban azt ígéri, hogy pár éven belül mi magunk is részesei lehetünk egy nagyon hasonló áttörésnek.

Tolmácsgép a fülünkben?

A fülbe helyezhető apró berendezés képes valós időben gépi fordítást biztosítani a közelünkben elhangzottakról. Jelenleg angol, német, francia, spanyol és olasz nyelveken vehető igénybe, de a fejlesztők szerint a későbbiekben számos más, többek közt szláv és közel-keleti nyelveket is "megtanítanak" neki.

A készüléket 250-300 dolláros áron tudjuk majd megvásárolni kiadásakor, amennyiben pedig a fejlesztés során anyagi hozzájárulással segítjük a készítőket, úgy természetesen egy kedvezményesebb érték fejében válhatnunk majd tulajdonosokká. 

További részletek itt olvashatóak a témában: sciencealert.com

Árajánlatot adunk 2 órán belül!
Vissza

Új szolgáltatás - online díjkalkulátor!

Nonstop fordítás szolgáltatásunkkal most akár e-mail váltás nélkül, azonnal konkrét díjszabást kaphat fordítási projektjére. Az online űrlap 2 perc alatt kitölthető, a fordítandó dokumentumok feltöltésével pedig kiszámoljuk a fordítás pontos árát, mennyiségi és ismétlődési kedvezményekkel együtt! A megrendelést akár azonnal véglegesítheti, vagy elküldheti a kapott árat e-mail címére. 

Tekintse meg online fordítási díjkalkulátorunkat!

Archívum

    Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

    Kérjen ingyenes próbafordítást!