NONSTOP FORDÍTÁS – ONLINE DÍJKALKULÁTOR

Minden hónapban rengeteg érdekes, különleges megkeresés érkezik hozzánk. Decemberben például arra számítottunk, hogy a karácsonnyal, az ünnepekkel összefüggő projekt nyeri majd el az immár hagyományos „hónap fordítása” díjat, de nem így lett. Olvasd el, érdekes

Tovább

Az elmúlt néhány millió évben az ember megtanulta, hogy a legtöbb kapcsolat akkor tud jól működni, ha hosszú távú. A hosszú távú kapcsolatoknak csak előnyei vannak: bizalomra épülnek, állandóságot nyújtanak, óvó és védő környezetet teremtenek. Ezért keresünk hosszú távra lakhelyet, párkapcsolatot, barátokat, ezért bízunk meg azokban, akiket már régen ismerünk, akikkel már dolgoztunk együtt. Ebben a cikkben most összegyűjtöttünk 5 érvet, hogy miért érdemes hosszú távra fordítóirodát keresned.

Tovább

Egy több száz oldalas gépkönyv (olyan, ami mondjuk paletta automatizálásról szól), egy több országra kiterjedő marketingstratégia, vagy egy extrém rövid határidős könyvfordítás: életszerűbb, hogy hasonlóak lehetnének a hónap fordítási, most viszont egy tolmácsolás lett a hónap feladata.

Tovább

Új szolgáltatás - online díjkalkulátor!

Nonstop fordítás szolgáltatásunkkal most akár e-mail váltás nélkül, azonnal konkrét díjszabást kaphat fordítási projektjére. Az online űrlap 2 perc alatt kitölthető, a fordítandó dokumentumok feltöltésével pedig kiszámoljuk a fordítás pontos árát, mennyiségi és ismétlődési kedvezményekkel együtt! A megrendelést akár azonnal véglegesítheti, vagy elküldheti a kapott árat e-mail címére. 

Tekintse meg online fordítási díjkalkulátorunkat!

Archívum

    Az ingyenes próbafordítás lehetősége mellett most további 6% kedvezményt biztosítunk megrendelésére!

    Kérjen ingyenes próbafordítást!